REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Aristotel Cazacu nu vrea să renunțe la imobilul de 4 etaje din Mamaia. Video

Aristotel Cazacu nu vrea să renunțe la imobilul de 4 etaje din Mamaia. Video

Ana Maria LIPAN 22 decembrie 2022 | 00:00 1891

Aristotel Cazacu nu vrea să renunțe la investiția cu patru etaje din Mamaia. Cazacu își propune construirea unui imobil cu destinația de locuințe de vacanță cu spații comerciale și spații alimentație publică la parter situat în zona Popas Tabăra Turist, chioșc 1 + chioșc 2 și b-dul Mamaia nr. 526A. Deși societatea lui Cazacu a reușit să obțină în luna februarie 2018 certificatul de urbanism, Primăria Constanța nu i-a eliberat autorizația de construire necesară demarării proiectului. Afaceristul a continuat prin a formula o cerere de chemare în judecată a primarului, dar și a secretarului municipiului, cerere ce a fost însă respinsă pe 17 noiembrie a.c..


Mariachis Klab Rezidence SRL, firmă a cărei unic asociat este Aristotel Cazacu, a formulat pe  20 decembrie a.c. recurs împotriva hotărârii Tribunalului Constanța privind respingerea cererii de chemare în judecată a primarului municipiului. Cazacu solicită, pe cale judecătorească, eliberarea autorizației de construire pentru ridicarea unui imobil cu regim de înălțime S+P+3-4E, destinația de locuințe de vacanță cu spații comerciale şi spaţii de alimentaţie publică la parter, având ca temei nesoluționarea cererii de eliberare a actului cu caracter administrativ înainte de termenul legal. 

Se luptă cu primăria

Cazacu s-a bucurat de succes inițial, pe data de 6 februarie 2018, reușind să obțină certificatul de urbanism necesar demarării proiectului, lovindu-se apoi însă de o serie de obstacole. În 2021, a continuat procedurile solicitând eliberarea autorizaţiei de construire, fără a ataşa însă Plan de Urbanism de Detaliu (PUD). În 22.03.2022 i-a fost restituită documentaţia aferentă cererii pentru obţinerea autorizaţiei de construire, cu mențiunea că procesul se poate relua odată ce prevederile incluse în planul de certificatul de urbanism. Firma a continuat prin a elabora PUD-ul, o parte integrală a documentaţiei necesare cererii de emitere a autorizaţiei de construire, ignorând însă un factor crucial, anume că acesta trebuia aprobat printr-o hotărâre de consiliu local.

zona în care Cazacu vrea să construiască

Nemulțumirea lui Cazacu cu privire la depăşirea termenului legal de emitere a autorizației de construire s-a dovedit a fi neîntemeiată, în final, Tribunalul Constanța respingând la data de 17.11.2022. cererea de chemare în judecată formulată de firma acestuia. 

Afaceristul a ales să continue prin a depune recurs, în speranța că va ajunge totuși să vadă acel imobil ridicat. 

Despre Mariachis Klab Rezidence SRL

Mariachis Klab Rezidence SRL a fost înființată în 2017, unicul asociat și administrator fiind Aristotel Cazacu. În anul fiscal 2021, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 863.931 lei, profit -7.309 lei, datorii ce se ridică la suma de 853.974 lei și șase salariați. Aristotel Cazacu mai activează și ca asociat și administrator la Aristotelus Trend Rezidence SRL, asociat și administrator la Modern Caracatița SRL și administrator la Titis Klab Rezidence SRL, unde este asociat si soția sa. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa te cheme Aristotel, pe langa Cazacu, sa ai fata aia de caricatura si sa fii si ambitios. :)))))) Asta inseamna sa fii mafiot.
2
0
4 etaje dupa supraetajare 8 . Se practica .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272