REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Armeanu, de la Alfa Beta, lăsat fără mașină de Poliția Locală!

Armeanu, de la Alfa Beta, lăsat fără mașină de Poliția Locală!

Mirela PASCAL 4 noiembrie 2022 | 00:00 6040

Dan Armeanu a făcut-o, din nou, lată! După ce a fost amendat de Poliția Locală pentru lucrări fără autorizație la vila din buricul Constanței, iată că patronul de la Alfa Beta a călcat din nou pe bec. Bolidul său de 250.000 de euro a fost ridicat și ”cazat” pe Caraiman, în parcul auto, după ce a parcat ilegal, în fața Tribunalului!

Dan Armeanu, patronul lanțului de magazine Alfa Beta, face ce face și ajunge pe mâna polițiștilor. Miercuri, 2 noiembrie, Armeanu s-a aflat cu treburi la Tribunal, iar bolidul de lux, parcat pe locul avocaților, a făcut senzație. Nu pentru mult timp, căci a ajuns pe platformă, fiind ridicat de polițiștii locali și dus în parcul auto de pe strada Caraiman.

Și, nu  orice autoturism… ci un bolid de lux, de 250.000 de euro, marca Porche Panamera. O fi avut bani de amendă?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masina la mana a treia de la Germanica, 20k de euro , care 250mii ba!
2
3
Adica concret, ce comportament are?
3
2
E de acum o luna, stire falsa
2
0
o masina prapadita la mana a 2 a, e vai steaua lui la comportament, un parvenit libidinos, daca si asta e patron, trebuie sa plecam toti din tara asta
8
1
Loveste din nou.aduce la cunostinta publicului o stire cutremuratoare.de data asta aflata la fata locului are si dovada unei infractiuni de nedescris.patronul lantului Alfa Beta a comis o grava infractiune.a parcat pe locurile AVOCATILOR.Ba va dati seama, avocatii au locuri de parcare.pai fmm viata cand avocatii parcheaza pe locul platit din fata blocului al unui amarat cum este?dar nu.este vb de Armeanu.primind ordin de la sefii ei Mireluta p****l a pornit tavalugul dezvaluirilor incendiare la adresa patronului Alfa Beta. Auzi,mirelo,ai clientii tai.cum numai deconteaza o reclama ceva cum te pui pe ei rau de tot. Radu, care ti era drag acum esti pe el. Armeanu cum nu a mai platit reclama esti fiarta si pe el. De abia astept sa te scape Murad din brate sa vad cum il iei si pe el in balon..... Auzi, ce se mai aude, mai ai weekenduri gratuite la Olimp?all inclusive. Se stie, pt Mireluta de la Replica, a dat Murad nu a luat. Buahahaha. Stire de hazna.ca asta este aceasta redactie. O hazna infe cta
7
5
Stire de kkt , ca si “replica”. E 100000 € .
7
1
Ori nu a mai cotizat la voi, ori e vreo intoarsa sa-i faceti reclama. Daca nu e reclama, sunteti manglitori si vreti sa obtineti foloase necuvenite de pe urma lui, prea v-ati pus pe el. Cum se face ca doar voi?
20
1
Asa este, reclama mascata, toti neispraviti isi lasa masinile pe unde pot ca sa le ia Politia locala, sa auda lumea de ei, sunt mina in mina
10
3
E misto, se poarta vad cu 800 de lei iti faci reclama la hoitul alfa beta si la libidinosul Armeanu , ieftin tata ieftin !
13
2
Ce riveran ma boule, locuieste in tribunal? Sa parcheze la scara blocului
18
1
Armeanu isi baga si isi scoate in toate vanzatoarele lui ! Un adevarat gentleman, ce plm !
23
1
Dl Armeanu locuiește în zona. Se numește riveran
7
14
Masina este Porsche Panamera nu Porche Panama
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212