REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Artiștii de la NEVERSEA. Ce pretenții are cântărețul Sean Paul

Artiștii de la NEVERSEA. Ce pretenții are cântărețul Sean Paul

Replica API 2 iulie 2019 | 22:10 685

foto: wikipedia

Artistul Sean Paul va cânta pe scena NEVERSEA în ziua a doua a festivalului, mai cu seamă, vineri, 5 iulie. Acesta nu se află pentru prima dată în România, acesta a concertat anul trecut la Arenele Romane din București, însă se află pentru prima oară la Constanța, la cel mai mare festival de muzică în aer liber din Europa.

Sean Paul face de asemenea parte din valul 2 de artişti confirmaţi la NEVERSEA 2019. Cele mai cunoscute hituri ale sale sunt "Give It Up To Me", "Mad Love" şi "She Doesn't Mind" și multe altele.

Pentru că artiștii își doresc diferite lucruri, având pretenții deosebite în momentul în care vin la concerte, ei bine, cântărețul jamaican, Sean Paul își dorește o ceapă.

Pentru că nu a specificat ce fel de ceapă, organizatorii festivalului au pregătit ceapă din toate soiurile pe care le-au găsit.

Jessie J a dorit machiaj profesionist, Steve Aoki a cerut 12 torturi după reţete speciale pe care urmează să le arunce în public, fiind testate mai întâi de către organizatori, iar reacția acestora filmată şi trimisă vedetei. Unii au cerut mașini de lux fabricate în anul 2018, chiar 2019 care nu se găsesc în România. Alţii au vrut spaţii în culori speciale, jocuri video pentru detensionare (Fortnite), sau lenjerie intimă şi şosete, având în vedere faptul că programul plin de concerte nu le permite să facă cumpărături pentru chestii mărunte.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare festival in aer liber din Europa? Bateti campii desi nu sunt in proprietatea voastra. Cel mai mare kitsch da, exceptand niste dj. Mai iesiti din constanta sa auziti de Tomorrowland, Woodstock ul din Polonia, Danube din Austria, Szgiget din Croatia, Glastonbury si multe altele. Neversea e un kitsch romanesc cu niste nume mondiale..ideea de festival la romani nu exista, tiganie da.
4
0
asta este fake news
2
2
sugi carasu
1
0
De maine sa imi aduceti o ceputa,makedonii meu.sa o pun pu brad si sa vi-o trag la nas.
3
1
Sa va iau festivalul si ''artistii'' in poula!
5
0
Mai buni ie manelistii nostril,cacare asculta pe Salam sau Adi Minune plange. Astia cu muzici roc sau alte alea nu ie pe gustu la romani,ca la romani le place muzica care ie pentru puscariasi,interlopi si curve care dau din curulet. Manelele ie vieata noastra,cel mult Chirila de la Vama veche,care face reclama la bere ie bun sau gagicile alea cu cururi misto care nu stim ce canta dar ie bune.
2
1
Mult zgomot, poluare de toate categoriile si cistiguri pentru samsari.Totul este un dezastru.
5
0
Nostri. Ma cac in gura lor, cu pretentii cu tot.
6
0
Da ce stiu sa faca asa de minunat de au pretentiile astea?! Hai ca asta cu ceapa n-o poti numi pretentie, dar masini de fabricatie recenta e deja snobism.Bine ca nu au vrut aeronave particulare!Ma mir ca nu vin si cu catel, purcel, bunica, matusa, menajera, iguana, maimuta...Iar ai nostri executa comenzile de fite.Meseria lor e sa cante si din asta castiga bani, si ce banet..!
5
0
Hai ma nu fiti jegosi, livrati la baiat o tava de ceapa si niste sare daia buna de mare.....
3
0
cati oligofreni !?
4
0
Cei cu pretentii sunt rugati sa mearga la BUDA PESTA porcina. Acolo pot sa se zbenguie stind ordonat la coada nu aici la MAREA CEA MARE a lui MIRCEA CEL BATRIN.
8
0
Vedeti unde canta Steve Aoki, sa nu stati aproape de scena ca o sa va treziti cu un tort in mecla, ca rasplata pentru cat ati dat pe bilet, ahahah!
9
0
zdrentele au ajuns artisti...care se uita in cur tristi...obositii dracului !!!
8
0
Toti makidonasii imputiti de branza au basini de nevarsi. Ei nu stie sa vorbeste corect romaneste si zice ca intelege tehno
10
1
stere e pe profit, noroc cu nevarsiul.... de nicusor ce sa mai zicem...
3
0
bagamias pula-n mortii vostri de paraziti sociali!!! moarte curvelor si curvarilor de cacati cu ochi care merg la aceasta diaree numita neversea!
10
5
Cum dracu au ajuns toti lautarii astia sa ceara tot felul de kkturi, parca am fi lacheii lor? Nu primesc bani pt prestatie? Asta cu ceapa in cur, ne insulta cu pretentia lui! Sa i dea cineva una in bot sa se trezeasca! Nu mai avem mandrie in noi, de ne pretam la asa mizerii?
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272