REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Atenție, OCOLIȚI scările de la complexul comercial de la BALADA

Atenție, OCOLIȚI scările de la complexul comercial de la BALADA

Replica API 25 martie 2021 | 11:19 2655

Cetățenii municipiului Constanța au mai semnalat o problemă care există de ani de zile. În fața complexului comercial din zona Casei de Cultură, mai exact, în apropiere de Balada, scările stau să pice. Vechi de zeci de ani, scorojite și cu bucăți de beton căzute, acestea stau să pice sub greutatea celor care sunt nevoiți să circule pe acolo. Mai mult decât atât, constănțenii se plâng de faptul că reprezintă un pericol.

O sesizare trimisă pe adresa redacției ,,Replica” de către un locuitor al orașului reclamă lipsa de reacție a fostei administrații, această problemă fiind destul de veche și cunoscută. Complexul comercial se află pe bulevardul 1 Decembrie, în imediata apropiere a Casei de Cultură a Sindicatelor. Potrivit declarațiilor locuitorilor, zona arată așa de mai bine de zece ani. De vină ar fi, spun cetăţenii, agenţii comerciali care-şi desfășoară activitatea acolo, dar şi boschetarii care îşi fac veacul în spatele blocului.

De asemenea, aceștia speră ca situația această să ajungă și la urechile administrației locale și să se ia măsuri pentru că situația să nu se agraveze și mai mult decât este deja.

Scările reprezintă un pericol la adresa locuitorilor

Oamenii care sunt nevoiți să urce și să coboare scările sunt nemulțumiți și destul de îngrijorați de stadiul în care se află aceste scări. Drumul a devenit o adevărată pentru cei care se încumetă să se deplaseze pe scările de la Balada. Tencuială căzută, dar și scările ciobite, sunt doar câteva dintre obstacolele pe care oamenii trebuie să le evite pentru a nu se accidenta.

La fel este și în zona complexului comercial și de pe I.L. Caragiale

Aceeași problemă o putem întâlni și în imediata apropiere, mai exact, în zona complexului comercial și de pe I.L. Caragiale. Scări ciobite, tencuială spartă, și multă indiferență din partea fostei administrații.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Dima, aka Dr Justice, este in zona ta de influenta. Ce faci? Cum actionezi? O reclamatie, o colecta, o bomba cu hidrogen?
0
0
ce vreti ma, vedeti voi acolo borduri? nu, atunci ce treaba avem noi cu scarile!!
0
0
TRAIM IN ROMANIA..
2
1
daca banii se duc in baze militare pentru americanii care se pregatesc de razboi cu Rusia, ce sa mai ramana, nu mai raman bani sa mai spoiasca si pe aici, amerikakanii nu mai au somn de cand rusii au luat Crimeea, nu mai e mult pana sa cada rachete si peste noi
1
6
Nici macar sa varuiti ce v-a lasat Ceausescu nu sunteti capabili,adunatura de hoti si curve ce sunteti voi
10
1
Un oras abandonat de toti edilii. Rusine...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272