REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

ATENȚIE! Se taie CAUCIUCURILE mașinilor parcate în INEL II

ATENȚIE! Se taie CAUCIUCURILE mașinilor parcate în INEL II

Replica API 13 mai 2021 | 23:01 9965

Un nou scandal pare să ia amploare printre cetățenii municipiului Constanța. Mai nou, aceștia par să recurgă la orice gest pentru a-și asigura un loc de parcare, care ce să vezi, nici măcar nu există. Mai mulți șoferi constănțeni s-au trezit, zilele acestea, cu cauciucurile tăiate la autoturismele lăsate parcate, în zona Inel II, lângă sediul RAR. Cetățenii afirmă că nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, iar autorii acestor gesturi par să fie vecinii.

Locul în care s-a întâmplat incidentul se află în zona Inel II, lângă sediul RAR. Problema pare să fie lipsa locurilor de parcare, iar astfel de incidente par să fie din ce în ce mai dese, spre disperarea celor din zonă. Ce e cel mai interesant, este faptul că în zona respectivă, acolo unde s-a petrecut incidentul, nici măcar nu există locuri de parcare marcate corespunzător, ci doar o bucată de pământ pe care oamenii o folosesc pentru a-și lăsa mașinile.

,,Cel care are obiceiul de a tăia cauciucurile în zona Inel II (lângă RAR) - zona neamenajată (nu există loc de parcare, este doar pământ, lângă gunoi), cum facem? Aviz celor care "își fac dreptate singuri vandalizând mașini pentru așa zisul loc de parcare. Chiar de ai avea acte pe locul de parcare este un delict sa vandalizezi obiectul altuia, deșteptul pământului. Pot și eu să zgârii mașini care sunt parcate pe trotuar ca stau în calea mersului meu șmecher.”, a fost reacția păgubitului.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

„Miercuri, 12 mai a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 4 au fost sesizați de către un bărbat, de 26 de ani, cu privire la faptul că autoturismul său, parcat pe strada Eliberării din municipiul Constanța, ar prezenta distrugeri, mai exact o anvelopă ar fi fost înțepată.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.“

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand au venit toti taranii la mare si stau prin chirii cu masini euro 3 au pretentii de parcari, inapoi la coada vacii !!!
3
3
Bagati inapoi taxa de prima inmatriculare, aia scoasa de Ponta in 2015, pentru a stopa intrarea de ghioarle in tara si sa ae faca ITP pe bune, si sa vezi cum se elibereaza Conatanta.
6
10
Amiralul sa ia masuri si sa puna la treaba confortul urban sa amenajeze parcari. Soferii trebuie doar sa scoata bani din buzunar ca altfel nu au nici un drept. strazile sunt facute de regimul comunist si de atunci numarul masinilor a crescut cu 500 %. Despre ce vorbim ? legea junglei in orasul amiralului de carton
16
4
Prins si macelarit de viu animalul care a facut asta! Pe blat fara sa stie autoritatile inutile!
10
3
multi moldoveni si lipoveni in c-ta
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212