REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Atenţie, şoferi! Trafic RESTRICŢIONAT temporar pe un bulevard al Constanţei

Atenţie, şoferi! Trafic RESTRICŢIONAT temporar pe un bulevard al Constanţei

Replica API 9 mai 2019 | 00:00 269

Ziua Europei va fi marcată la Constanța printr-un eveniment cultural organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța care va avea loc joi, 9 mai a.c., în intervalul orar 10:00 – 13:00, la care vor lua parte elevi și cadre didactice din unitățile școlare din municipiu.

Evenimentul va debuta cu parada școlilor participante care va avea loc în intervalul orar 11:00 – 11:30, pe traseul Sala Sporturilor din Constanța - bulevardul Tomis - platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Între orele 11:30 – 13:00, pe platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța vor avea loc diferite manifestări culturale susținute de tinerii europeni.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, pe perioada desfășurării paradei, traficul rutier va fi restricționat temporar pe bulevardul Tomis precum și pe străzile Mircea cel Bătrân, Sarmisegetuza, Constantin Brătescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in razboiul asta biciclisti vs auto. o intrebare la voi astia cu biciclete, cat mai e pensia de handicapat? am inteles va iesiti joia si va dati cu biclelele voastre, dar care e faza de mergeti in haita 30 de biciclisti, pe o banda de circulatie si mergeti cate 5 in paralel. ce incercati? sa muriti inainte de termen? ce ar fi sa mergem si noi 2 masini pe ambele benzi cu 5 la ora. va supara? va dati inteligenti ca sunteti eco, new life, new style. dar tot redusi mintal precum aia de va claxoneaza sunteti. serios. ganditi in plm ca e moca
5
1
Sa faca primaria referendum privind necesitatea pistei de biciclete ari locuri de parcare pe Tomis.Eu mi bag poola in pista lor!
6
1
ca pe vremea comunismului , venea ceasca, blocau traficul si scoteau elevii la cantari patriotice PTIU fi-mi-ar scarba
4
0
lasa jijele ca baga taxe cat de curand si pe biciclete, doar nu credeai ca-ti faci pista moca sa te dai tu cand vrei. Iti ia abonament si la saracia ta pe doua roti, stai lin. Atat stie Fagabou, stalpi peste tot, lucrari care nu se termina cu anii, restrictionat accesul, distrus parcari si plantat blocuri in locul lor. Sa-i dea Dumnezeu dupa fapta !
4
0
ba kktule nu am bemeveu ba boule am dacia logan , crezi ca conteaza marca la masina idiotule , si in bmeveu si in dacia tot 0 ora faci de la miga pana la far, dupa ce ca e orasul aglomerat piste de biciclisti ne trebuie , si pe piste merg trei ametiti ca tine si patru nefutute cu cosuri cu flori si rochii cu buline, trezitiva dracu din utopia asta in care traiti si fiti practici, la infrastructura pe care o avem in Cta si numarul de masini si biciclete pistele de biciclete sunt inutile si mai mult incurca.
7
1
bine ca nu aveti curaj sa separati sesurile intre judec si priimarie. acum pot sa intorc mai usor
1
1
@7,20 soferu lu peste. Ai masina, tarane? Te caci pe tine de foame si te legi de biciclisti... Esti prea prost sa intelegi ceva... Dute pe camp si date cu bemeweul tau de 300 cp, din 19.....
6
7
Mai duceti-va dracu cu bicicletele voastre cu tot, hipsterii dracu, iesiti cu bicicletele alea doar sambata si faceti atata caz si va cacati pe voi ca nu aveti pe unde sa mergeti dar la servici si la piata va duceti cu masina in fiecare zi. Duceti-va dracu pe camp si plimbati-va hipsteri jegosi, o haita de poponari si nefutute asta sunteti.E destul de sufocat orasul si fara pegasurile voastre.
11
8
Degeaba faci 1 km de pista de biciclete. Fa draq tot orasul. Ce fac car bicicleta in carca pana pe tomis? Sau sa risc sa mor pana acolo ? Pista din mamaia e de rahat vara este inutila.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212