REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Atenţie! Zona Steaua de Mare, locul BLESTEMAT de pe litoralul românesc!

Atenţie! Zona Steaua de Mare, locul BLESTEMAT de pe litoralul românesc!

Replica API 3 iulie 2017 | 00:27 571

Este locul blestemat de pe litoralul românesc! Vorbim despre porţiunea de apă din dreptul zonei Steaua de Mare din Eforie Nord, unde de-a lungul timpului mai multe persoane, între care tineri şi copii, şi-au găsit sfârşitul.

Chiar dacă salvamarii au atras atenţia să nu se aventureze în larg, din cauza curenţilor, mulţi au ignorat sfaturile, iar consecinţele au fost devastatoare. Așa s-a întâmplat de dată recentă şi la Eforie Nord, în zona Steaua de Mare, unde o mamă și cele două fiice, turiste din Chișinău, s-au aventurat în apele agitate ale Mării Negre. Iar marea și-a cerut tributul.

Fiica cea mică, de 11 ani, este căutată încă de marţi, 27 iunie, după ce a dispărut printre valuri. În aceeaşi zonă, alte două persoane s-au înecat de la începutul sezonului estival, iar teribilul bilanţ nu se încheie aici. Şi anii trecuţi, aceeaşi zonă a pus probleme salvatorilor, iar cei care s-au aventurat în larg au fost scoşi fără suflare!

“Este o zonă din care nu mai ieşi dacă începe furtuna. Când este arborat steagul galben sau roşu, dacă încerci să înoţi aici, sigur nu mai scapi cu viaţă. E o groapă în mare, un vârtej care se formează şi te trage în jos”, a spus un locuitor al oraşului Eforie. Oricare ar fi adevărul, după nenorocirile din ultima perioadă, autorităţile au decis, în acest week-end, să restricţioneze scăldatul în zona digului de la Steaua de Mare şi să împrăştie balize roşii peste tot perimetrul, aşa încât turiştii, dar nu numai, să ocolească porţiunea!

A.C., C.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/salvamarii-au-arborat-steagul-rosu-pericol-pentru-turisti-323391/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala e hotul
0
0
Dan Chiparu suge pula
0
0
Ptr cici Hai sa te chishe soacrele in freza!!
6
0
Degeaba interzic salvamarii baia in mare, oricum in momentul cand e arborat steagul rosu este interzis, ce te faci cu cetatenii care nu inteleg pericolul, isi pun viata in primejdie, si pe deasupra o pun si pe a salvamarului care, teoretic, este obligat sa intre in mare pt a.l salva?! Multi din turisti se aventureaza pt a nu pierde nicio clipa din vacanta, insa ce nu inteleg..e ca marea nu e balta satului, si ca totodata, curentii nu iarta pe nimeni!
1
1
Nu e nici in blestem,ci doar inconstienta si incapatanarea unora .Esti bou,mori ca un bou,e simplu. Sa-ti faci selfie pe vagoane ori pe balustrazi,sa mergi unde se stie ca nu e bine,tine de decizia personala,nu de un bluestem.
3
1
CE RECLAMA BUNA IESE DE AICI : STEAUA DE MARE - DESTINATIA PERFECTA LA MARE ...PENTRU SOACRE !
9
8
de ce nu interzic baile in mare in zonele problema ?
5
2
este vorba de fenomene fizice nu are treaba cu superstitiile
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272