REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Au apărut primele oferte pentru revelion, pe litoral

Au apărut primele oferte pentru revelion, pe litoral

Replica API 7 septembrie 2022 | 00:00 1287

Sezon estival este aproape de a se finaliza, litoralul fiind aproape gol, cu toate că în această perioadă se desfășoară programul ”Litoralul pentru toți”, menit să atragă turiștii cu venituri modeste, dar nu numai. Totuși, după toată agitația din timpul sezonului, hotelierii au început să lanseze oferte pentru revelion, acestea fiind deloc neglijabile.

Hotelierii de pe litoral au început să scotă pe site-urile de specialitate oferte pentru revelion, cu diferite facilități, prețurile fiind destul de mici, în comparație cu cele din sezon, apropiindu-se de prețurile din programul ”Litoralul pentru toți”.

Prețurile încep de la 145 euro

La Hotel Iaki, situat în Mamaia, prețurile pentru un sejur de 4 nopți, în perioada 28.12-01.01, pornesc de la 273 euro, într-o cameră dublă, dar și cu mic dejun inclus.

În cadrul Hotelului Bavaria Blu din Mamaia, hotel de 4 stele, pentru un sejur de două persoane, timp de 4 nopți, trebuie să scoatem din buzunar 275 euro, micul dejun fiind inclus.

Pentru un sejur de 4 zile, în perioada revelionului, în cadrul Hotelului Megalos din Constanța, prețurile pornesc de la 145 euro, pentru două persoane, dar fără mic dejun inclus.

Pentru un sejur în perioada revelionului, o vacanță de 4 zile, la hotelul Mirage Medspa, din Eforie Nord, prețurile pornesc de la 174 euro, pentru o cameră dublă și mic dejun inclus.

În cadrul Resortului Alezzi Beach, din Costinești, pentru un sejur de revelion, de 4 zile, prețurile pornesc de la 313 euro, pentru o cameră dublă, fără mic dejun inclus.

Pe litoral, există și oferte mai piperate, spre exemplu, pentru un sejur de 4 nopți în perioada revelionului, la hotel Senior Suite din Mamaia, prețul unui sejur pentru 2 persoane pornește de la 760 euro, ofertă cu mic dejun inclus.

Victor ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
noi mai avem putin si ne ia dracu de...foame..sete...bani..locuri de munca...facturi ...ce nu pot fi achiyate,iar voua va arde-n ruk..de REVELIOANE...cacatul sa va bata cu revelioanele voastre...asa sa ne ajute..DUMNEZEU...
1
0
Cine nu va fi foarte afectat de scumpiri si va putea sa mearga la petreceri in alte localitati,precis va alege ceva care sa merite banii. Nu stiu ce sa zic de litoral iarna. Ce o fi pana atunci...
0
0
Un adevarat masochism sa ti petreci revelionul intr o atmosfera deprimanta.
0
0
gata cu litoralul,carati.va acasa boscheti!nu ati luat tzeapa destul vara,mai vreti si iarna?iarna e deprimant la mare,stati dreq acasa,de unde aveti atitia bani,bugetarilor???intrebare retorica,de la noi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212