REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au fost IDENTIFICAȚI indivizii URMĂRIȚI în TRAFIC la CONSTANȚA! Tânărul împușcat a MURIT!

Au fost IDENTIFICAȚI indivizii URMĂRIȚI în TRAFIC la CONSTANȚA! Tânărul împușcat a MURIT!

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:32 854

Cu privire la evenimentul produs miercuri, în jurul orei 4, în Năvodari, oamenii legii au precizat:

În cursul serii de ieri, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au efectuat cercetări pentru lămurirea situației de fapt.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit identitatea celor 3 persoane implicate în eveniment.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind proprietarul vehiculului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Nu în ultimul rând, victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 32 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Din nefericire, în jurul orei 04.00, acesta a decedat.

În cauză, se efectuează în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit informațiilor noastre, în mașină se aflau:

Carasava Marian 23 de ani, pasager

Hriscu Dănuț Valentin 32 de ani, șofer

Sîrghe Nicolae, de 32 de ani, bărbatul care a fost împușcat.

DETALII AICI:

IATĂ CINE SUNT BĂRBAŢII IMPLICAŢI ÎN URMĂRIREA CU FOCURI DE ARMĂ! Şoferul fugar nu are permis, un pasager a fost ÎMPUŞCAT ÎN CAP! VIDEO

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mentalitate de mentalitate, politia este vinovata?! Toti sa faca tampenii dezlegati asa?! Unde va este gandirea?? Foarte bine a procedat, cum sa condamni omul pentru ca incercat sa ii opreasca?!..cati au permise? Cati si cum procedeaza? Un derbedeu ca asta poate sa ucida printr-un accident.. si da tu ca pers trebuie sa iti asumi anturajul..Sustin procedura politiei!
1
0
@23,47, ai grija, curiozitatea poate ucide. La fel de curios a fost si soferul impreuna cu pretenarii lui, si au primit raspunsul. In acest caz, intrebarea ta este tampita, fiindca este vorba de lege nu de un cazino. Politistii au actionat conform legii.
6
0
Sunt curios care era castigul sau pierderea daca nu se folosea armamentul. Cred ca asa trebuie pusa problema. Totusi nu a murit soferul, ci un pasager, poate aflat in masina nepotrivita.
1
1
@trabant, citeste mai bine si intelege ce scrie acolo.
3
0
Legea e de partea cui
0
0
Cu totii am facut prostii la tinerete de genul...dar cand ajungi sa ai copii,gandesti altfel...nu cunosc profilul baietilor...dar e trist pt toti si pt gabori si pt ei...
1
0
dumnezeu nu da cu parul ci pedepseste mai aspru, cand vine randul. intelege cine vrea, ceea ce vrea dar cei care au ochi si minte, inteleg la ce ma refer
5
0
Sa impuste toti machidonii imputiti, sa se curete Dobrogea de scursurile societatii. Niciun machidon nu munceste, toti fura. Impuscati toti in cap, incepand cu patronul de la La Scoica, Nicu Lascu!
10
4
Legea 17 din 1996 articolul 52 litera b. Cautati pe google cititi si daca intelegeti veti afla ca s a folosit arma intr o situatie in care este interzis sa fie folosita. Si este interzis tocmai pentru a nu se intampla ce s a intamplat.
9
8
@cherokee, mai indian mic, nu mai latra, legea la care faci referire, exista, se numeste uzul de arma. Se specifica clar in ce situatii ai voie sa folosesti armamentul din dotare. Nu mai urlati ca ala a murit nevinovat sau vinovat, ca daca era copil in masina sau nu stiu cine. Politistii au vazut cine este in masina, mai ales ca iau vazut din fata, fara a executa foc direct. Cei 3 infractori nu prea au circumstante atenuante, mai ales ca sau executat focuri de avertisment. Trebuie sa intelegam odata ca nu este normal sa te umfli in fata politistilor. Ai instantele de judecata ptr contestare.
13
4
Daca politia face semn, opresti! Fugi daca ai facut ceva... si-atunci, iti asumi riscul.... pana la capat...
34
6
Domnii militieni mai mergeti la poligon sa mai vedeti cum arata o tinta!voi faceti teste pe noi oamenii...totusi oricine ar fi putut fi in locul decedatului doar ca nu constientizati asta!..daca era copilul tau plecat la distractie cu un nebun ca asta?si ti.l omora un militian din greseala,oare mai spune.ati ca bn le.a facut militianul?va las sa rumegati situatia,parerea mea ca militianul a gresit si trebuie sa plateasca pt ca nu s.a gandit ca fiind alti oameni in masina poate sa omoare un om nevinovat doar pt faptul ca s.a aflat acolo din intamplare!!!
11
24
Astia tari in gura ca a murit nevinovat sau mai stiu eu ce sunteti niste pisati tari in fata monitoarelor. Mars la spart de seminte
16
8
Machedoni braconieri de Sacele, cel mai sarac sat din Dobrogea, n-au bani nici de gard flamanzii. Uite cu ce gunoi de masina umblau.
12
2
cauta pe net Police officer shoots through his cruiser windshield during high speed chase si mai sunt unii care trag din elicopter cu mitraliera direct nu pistol fa-ti harakiri prostule
3
2
Politia sa si faca treaba in continuare ca o fac bine prea multi idioti fara permis la vilan si prea multi enorm de multi drogati la bolan.
17
4
Dumnezeu sa-l ierte ! Cu parere de rau o spun...daca politistul va fi condamnat o sa rada si curcile de noi.. In alta ordine de idei ceilalti politisti pe viitor nu vor mai folosi armele din dotare de frica condamnarilor etc....si asa politia romana nu va mai avea nici un cuvant de spus in fata infractorilor.. R.I.P Romania !
32
7
Arata-mi tu mie mah boule unde se trage asa ca tampitii la o urmarire in occident? Repet ce au mai spus si alte persoane : De unde stii ca in masina nu era victima unei rapiri? In Europa de Vest si SUA se pun tepuse si se trage la roti ca sa opresti masina! Doar daca ala din masina executa foc spre tine abia atunci tragi! Tarfa-i ma-ta si daca si-o fi tras-o cu un comunist atunci tu esti politist! Hai lasati-o jos ca macane! Incercati sa-i faceti scapati pe kktii de criminali! Asta-i gargara cu legea e dura dar trebe respectata. Arata-mi tu legea care iti da dreptul sa tragi in masina!
21
23
Comentariile arata mentalitatea de tarfa a romanului atunci cand ne convine ne place de Occident vezi distractii dar atunci cand vine vorba de respectarea legii chiar cu pretul duritatii dam inapoi ca niste curve. Asta am facut dintotdeauna in istorie la cel mai mic hop am intors armele dam inapoi. Mi e greata!
30
16
Politistii sunt vinovati ptr omor califaicat nu din culpa iar cretinii comunisti incrancenati si agramati care incita la omor aici sunt complici! Si unii si altii merita inchisoarea pe viata! Vai de Dancu si de ala de la Navodari daca incearca sa musamalizeze!
16
29
uciderea din culpa a unei persoane se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, cu inchisoarea de la 2 la 7 ani daca a incalcat disp. legale! oricum, din orice punct de vedere omu si-a ratat cariera. circumstanta atenuanta e ca fapta e savarsita din culpa. doar dumnezeu are dreptul de a da viata si tot el are dreptul sa decida cand mori. nu ii lua omului ceea ce nu ii poti da inapoi. in god we trust dar pana la dumnezeu si pana la justitia divina, ca orice om, respectivul politist trebuie sa dea socoteala si in fata justitiei pamantesti.. DREPTUL LA VIATA E UN DREPT FUNDAMENTAL
10
21
Dar daca intra teroristul peste tine in casa si-ti futea nevasta asa cum trebuie ca sa fie si biata femeie fericita macar odata in viata? Petromidia are paza proprie boule si nu politia se ocupa de teroristi! Ca la noi politistii sunt teroristii e alta discutie! Jet in mortii ma-tii de shpagar prost pupator de cur de criminali infecti! MORI!
9
20
Nu s in masura sa dau cu vina in unul sau altul. Doar o parere. Voi ati vazut filmulete cu urmariri in America? Ati vazut politisti sa traga intr o masina? Nu fac tot ce se poate pt a oprii masina fara foc de arma. Pe langa asta mai sunt si persoane pe aici care spun ca" un golan mai putin". Daca nu ma insel acel "golan" era pasager. Cand mai sunt alte persoane in masina, fara ca ele sa fi fugit ca n filme de la o spargere de banca, cum poti sa tragi in masina. Soferul si a asumat, daca v a fi prins fara permis.... Ala mort a gresit si atat. Pt o greseala trebuie sa fi impuscat?
18
8
19:08 - tragi in cauciucuri sau il lasi si il iei de acasa ca mergea incet cu avariile pornite pana sa-l fugareasca idiotii de la locala. 18:05 - plus casti si veste. 17:30 - Ia zi ma pufulete de ce e retard? Explica-ne tu mai pui de securist cum stia militanul ca nu e o persoana rapita in masina si ca soferul tocmai d'aia fugea! Poate era chiar fi-ta luata la ocazie! Eee cum e? Da se vede ca esti impotent dar PRESUPUNEM-stii tu gandire critica, reducere la absurd etc. Sau incercati sa acoperiti criminalu si ai ordin pe unitate sa guiti public in timp ce IPJ CT tace asurzitor? Hai sictir!
15
9
Daca erau teroristi sa arunce Petromidia in aer ziceati ca politia doarme, ei ui te ca nu doarme!
15
13
Bravo politia..pacat ca nu l.a nimerit pe cel de la volan
22
10
Dumnezeu sa-l ierte!!!
15
7
Sunt curios toti astia care ii plangeti pe aia din masina,daca in goana lor nebuna ar fi aparut in fata lor mama voastra,sotia sau doamne fereste copilul si la 100km ar fi trecut peste ei ii mai plangeati pe cei din masina?Tot am vazut comentarii de genul da ce mare crima ca nu a oprit?pentru asta trebuia sa ii omoare?,dar nu v-a ganditi ca idiotul de la volan era pregatit sa treaca prin orice si oricine numai sa scape.Nu afirm ca intodeauna politia procedeaza corect insa in astfel de cazuri forta bruta este singurul mijloc de ai opri.
30
12
la cat de tare esti certat cu logica, probabil ca te impuscai singur, asta daca reuseai sa treci psihologicul! punem pariu ca nici criminalul nu l-a trecut?
21
7
Haideti fratilor sa ne cumparam toti arme , ca si asa suntem o tara de cacao !!!
8
14
felicitari! am mai scapat de niste cocalari. daca s ar aplica legea cum trebuie mereu si gloante unde trebuie traiam intr o lume mai buna.
25
11
Daca stiam ca erai tu in masina goleam toata munitia din dotare numai sa ma asigur ca un retard asa mare ca tine numai consuma oxigen degeaba.
16
12
Felicitari politistilor
38
9
Daca betivul asta intra cu masina in cap de pod si mureau toti, tot politia era de vina ca nu la oprit. Terminati cu prostiile.
38
9
daca la volan era Dinca si pe bancheta din spate era Alexandra Macesanu ori Luiza Melencu rapite si Dinca nu vroia sa opreasca din motive evidente, voi dobitocilor o impuscati pe Alexandra respectiv Luiza? Foarte inteligent din partea voastra militienilor! Sigur ca politia are drept sa opreasca pe cine considera! Nu asta e problema! PROBLEMA E CA TRAG CA BOII SI OMOARA NEVINOVATI!
20
37
Legea trebuie sa fie dura si respectata de toti.
31
8
Dumnezeu sa-l ierte. Omul daca era beat trebuia sa-l intrebe pe amic daca are carnet sau daca a baut? poate se bucura ca are cine sa-l duca acasa si s-a urcat. Voi nu v-ati imbatat niciodata?
14
20
Intr-o tara normala actiunea politiei in astfel de situatii este similara. Din pacate noi traim in Romania si oameni nevinovati mor accidentati de jeguri din astea bete. Nu mai spun de cei ce sunt omorati de scursurile prinse fara permis si cercetate in libertate si care recidiveaza...Ce sa judeci frate la unul din asta...bulau direct...Bine ca nemerniul in goana lui nebuna nu a intrat in alti oameni...Si atunci toti ati fi urlat ca de ce nu a tras politia dupa masina nebunului...Bravo politiei...ghinionul victimei ca are asemenea prieteni desi nu cred ca era de soi nobil ca de' cine se aseama
35
11
Inseamna ca pedeapsa cu moartea functioneaza in RO.Curios este ca pt omor scapa criminalii in vreo 10 ani ,dar se vede treaba ca fi in masina care nu opreste la semnal este mai grav decat omorul
18
20
foarte bine impuscati toti talharii,toti
41
15
Politist vinovat. Nu omori un om nevinovat.
17
54
nota 10 cu felicitari...comentat la..obiect..s-a umplut lumea de golani...unul mai putin..nu se vede..a cautat-o cu lumanarea..
38
12
Sunt doua tipuri de politisti, unii care isi iau bataie si altii care omoara oameni.
17
29
@11,27 ai dreptate, politistii sunt vinovati... Ca nu au tras mai bine sa ii omoare pe toti 3... Hai sictir moralistule... Si mai sunt cativa mai jos. Sa saturat lumea de tot felul de cimpanzei pastilati..
31
13
Pt toti infractorii! Politia are drept sa opreasca pe cine considera! Foarte bine ca a tras politistul! Un infractor mai putin! Destui politisti au fost impuscati.si.umiliti de infractori in Romania! BRAVO POLITIA CONSTANTA!
49
11
Gabori criminali!!!!!La puscarie!!!!
20
53
Terrminati cu prostiile. Politistul este in culpa.A omorat un om nevinovat
16
59
Seful DGPI este arestat, iar politistii omoara oameni si ameninta populatia pe internet folosindu-se de pseudonime. Altfel spus : Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa! Interesant.... Foarte I N T E R E S A N T!
14
34
Asa se intampla cand pleci beat fara un prieten politist in masina. Si el beat. De la acelasi chef. Bravo politistilir care si-au facut datoria!
25
14
A murit un om, tanar, e pacat dar a cautat-o cu lumanarea.Stia cu cine se inhaiteaza si si-a asumat riscurile. F bine a facut politistul ca a tras, ce vroiati , sa-i roage frumos pe golani sa opreasca? Pt tampitii care plang de mila golanilor! Infractorii nu stiu decat de frica, de bataie si de glont, uneori, nici de astea... Legea este prea blanda, ati vazut la americani si peste tot , in lumea civilizata: ai miscat, poc ! Ai fugit, si mai rau, poc - poc - poc! Sufera golanii, se vaita ca e greu in puscarie!? Atunci sa nu mai fure, sa respecte legea si sa munceasca! Altfel.....POC!
63
16
ba "cetatene "daca soferul ala beat ar si oprit acum sirghe nicolae ar fi trait .se alegea cu un dosar penal cu amenda si gata el a vazut in schimb multe filme gen" furios si iute 5 "si si-a omorit prietenul .politistul a tras in masina in miscare nu cu scopul de a baga un glont in cap cuiva
64
11
Bai oameni buni, pe bune? Noi avem politisti in Romania? Avem INCOMPETENTI! Cum sa tragi cu intentia sa omori omul ca nu a oprit la semnalul politistului. Ba oameni buni, pe ce planeta traim? Tragi in roti, fugi dupa ei, conditie fizica oameni buni,dar nu omori omul! SISTEM INFECT plin de INCOMPETENTI
26
64
A murit? Dumnezeu sa il ierte. Cretinul ala de sofer il are pe constiinta. Dar la asemenea specimene, putin probabil sa existe asa ceva.
48
15
felicitari politistilor ,trebuesc recompensati si avansati domule Dancu
61
13
In germania trageau direct fara advertisment. Nu opresti la semnale clar ai facut ceva ilegal. Simplu.
61
11
A intins copita! Foarte bine.Asa le trebuieste! Sa respecte legea!
50
11
de ce a tras in pasager? asa au instructiuni? acum cineva se chinue nevinovat
18
57
speram ca acum nu ii condamnati pe politisti in tara asta totul este posibil.
64
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108