REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

AUR anunță că va ataca la CCR învestirea Guvernului Cîțu

AUR anunță că va ataca la CCR învestirea Guvernului Cîțu

Replica API 24 decembrie 2020 | 23:17 1701

Liderul senatorilor AUR Claudiu-Richard Târziu a anunţat, în plenul reunit de miercuri, că grupurile parlamentare ale Alianţei pentru Unirea Românilor vor sesiza Curtea Constituţională cu privire la faptul că nu au fost îndeplinite, formal, procedurile legale pentru învestirea Guvernului Cîţu.

George Simion și Claudiu Târziu, foto adevarul.ro

„De aceea vă rog să aşteptaţi decizia Curţii Constituţionale. Dacă va fi favorabilă dumneavoastră, vă urez un singur lucru, Guvernului – Cădere uşoară!”, a adăugat Târziu, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro.

„Audierile din comisii au fost formale, grăbite şi fără posibilitatea de a analiza programul de guvernare. Văd că în sală au fost voci care de care mai puternice şi triumfaliste arcului guvernamentale. Eu i-aş sfătui pe colegii din coaliţia din guvernare ca şi pe cei care vor să ocupe posturi ministeriale, împreună cu preşedintele statului, domnul Klaus Iohannis, să mai aştepte niţel, să nu se bucure prea devreme. Grupurile parlamentare ale AUR vor sesiza Curtea Constituţională asupra faptului că, formal, nu au fost îndeplinite procedurile legale pentru învestirea acestui Guvern. De aceea vă rog să aşteptaţi decizia Curţii Constituţionale. Dacă va fi favorabilă dumneavoastră, vă urez un singur lucru, Guvernului – Cădere uşoară!”, a afirmat Claudiu Târziu, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Anterior, liderul deputaţilor AUR George Simion a declarat că solicitarea Alianţei pentru Unirea Românilor pentru noul Guvern este redeschiderea şcolilor. El a îndemnat românii să nu mai plătească taxe şi biruri, pentru că oricum Executivul ne va îndatora. Simion şi-a început discursul cu câteva versuri scrise de Adrian Păunescu „Capul lui Mihai Viteazu’ la Turda se ridică / Şi întreabă de ce Ţara a rămas aşa de mică/ Şi Câmpia Turdei tristă îi răspunde lui cu jale: Fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale!”.

Parlamentul dezbate şi urmează să voteze în plenul reunit de miercuri învestirea Guvernului Cîţu.

AUR a sesizat CCR şi cu privire la alegerea preşedintelui Camerei Deputaţilor Ludovic Orban. Curtea va dezbate obiecţia de neconstituţionalitate pe 14 ianuarie 2021.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am citit ca tiganii adevarati au fost, sunt si vor fi pe veci votanti PSD, stiu ei de ce, dar , cum bulibasa lor a votat AUR-nu se pot opune, bulibasa ramane bulibasa. In schimp interlopii, analfabetii, necalificati- personal cunosc un paznic ajund parlamentar AUR- deci acesti sunt elitele AUR
3
0
panaramele astea joaca cartea nationalista independenta Au incercat-o toate tarile fost comuniste chiar si rusia sau china si le-a trcut Singurii care se mai tiriie sint nord coreenii si uitati-va ca sint vai de mama lor Ceausescu a incercat si el izolarea si am vazut pe pielea noastra ce-am tras-o Asa ca hai in barca care ne salveaza si aia e numai ue si nato Defapt am simtit deja avantajele Nostalgici sint numai urmasii activistilor de partid si securistii
2
0
Da o Mwie nu vreti voi.
3
0
7 din 26 voturi ptr prima postare nu inseamna 10la suta dragi analfabeti si lichele parvenite daca se faceau anticipate cum era si normal va luau tot si chilotii aia cu ata de pe voi bulangiiiiilor
0
3
mie nu mi-e frica sa-ti dau cacatul la lins !!!
2
1
Toate slugile cleptocratilor au primit ordin sa atace AUR in comentariile de aici. Va este frica ma lichelelor? Sa va fie.
1
13
asta s-o lase mai usor cu trasu pe nas ca-i ajung cearcanele pana-n gat
7
1
de la haur ,voi sunteti inca la gradinita mai aveti de invatat ,asa ca stati in bancile voastre
9
1
pentru membrii HAUR si in special pentru SHOSHO. . . . sa va futa-n gura poporul Chinez !
10
1
Cei care au votat acest partid extremist sunt retardati!
17
2
Alteceva in afara de dat in judecata si cintestatii, stiti? Stai sa vezi comedie, cand or da astia de gustul puterii si se vir canibaliza intre ei. Cum au aparut, aa vor disparea.
19
3
AUR PUNR PRM PLM
17
1
...astia vor disparea in cel mai scurt timp la fel ca si PPDD...priviti ce mutre au ...
25
2
ce adunatura de fomisti aur astia. Nu inspira niciunul inteligenta
23
4
Macar de ar face ceva cu cap. Dupa cum se vede umbla cu simple vrajeli de 2 bani ... Nu prea au de aia cu carte sau nu asculta dr ei...
25
3
Bravo Simion! Aceste canalii din psd pnl udmr cu alte lichele bolsevice si au facut de cap si au jefuit tara timp de 30 de ani ! A venit timpul DESTEPTARIII ROMANI!
8
31

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272