REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Aurelian Bădulescu s-a DETONAT: DEZVĂLUIRI despre Liviu Dragnea care provoacă CUTREMUR pe scena politică

Aurelian Bădulescu s-a DETONAT: DEZVĂLUIRI despre Liviu Dragnea care provoacă CUTREMUR pe scena politică

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 241

A fost publicată o stenogramă în care apare viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu de catre stiripesurse.ro. Acesta vorbește despre situația din Piața Victoriei, din 10 august și dacă inițial nu se știa cine este interlocutorul acestuia, Bădulescu a dezvăluit că în 10 august a vorbit cu Liviu Dragnea chiar din centrul de comandă.

”În acel mixaj foarte frumos aranjat sunt convorbiri avute inclusiv cu Liviu Dragnea. Sunt convorbiri care au fost purtate din centrul de comandă.

În aceea zi am vorbit cu Liviu Dragnea. Unul dintre pasajele acelei stenograme este dintr-o discuție cu Liviu Dragnea, de aceea am și căzut în dizgrație. Sunt singurul care știu cum s-au organizat în 10 august Liviu Dragnea, Carmen Dan, Ionel Arsene și restul.

10 august era inevitabil. De pe data de 7, acel moment era inevitabil. A fost organizat de niște oameni care știu să trimită oameni care sunt experți în manipulare, oameni care să provoace. A fost totul pregătit.”, a declarat Aurelian Bădulescu, la Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa aduca si dovezi. Vorbe de pesedist suparat ca i-a fugit functia de sub picioare. Tot corupt si poate hot.
0
0
si ce cutrmur a fost pe scena politica ,cam cum ai face valuri intr-un pahar cu apa .Adevarata problema este ca a fost exclus din PSD ,deci nu mai este viceprimar la capitala ,nema bani, nema influienta ,este un neica nimeni !Si cand te gandesti de unde a cazut ,a cam facut gaura la parter !
0
0
V-ati oparit la pasarele PiSDeilor, divizia de trolleri e in alerta pe tara. Comentarii la ziare , facebook, twitter, site-urile televiziunilor, ale agentiilor de presa...Cod r ine nici nu stii cat hulubei la marmita ve-ti papa de-acum incolo.
0
2
Ce fata de schimbator de valuta sau vanzator de bilete la suprapret are gunoiul asta?!
3
10
nimeni nu s-a gandit ca ar fi putut face asa ceva Draknea cel mustacios ....
7
2
Asha, si ?!?!?!
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272