REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Autobuzele etajate vor ajunge și în Portul Constanța! Iată ce spune Făgădău

Autobuzele etajate vor ajunge și în Portul Constanța! Iată ce spune Făgădău

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:40 384

Autobuzele supraetajate vor avea un traseu diferit în acest sezon estival. După ce a fost semnată colaborarea cu CN APM, în turul orașului va fi inclus și Portul Constanța. Desigur, turistul va putea vedea și restul orașului, iar prețurile biletelor au fost aprobate în cadrul ședinței de Consiliu Local Constanța, fiind de 3, respectiv 5 lei în funcție de durată.

Acest traseu turistic va fi asigurat de 6 autobuze etajate Ayats care vor circula pe următorul traseu: Gara CFR - Far- Poarta 5 - Port - Poarta 1 bis - Port Turistic - Bdul Mamaia - Staţiunea Mamaia.

„Am aprobat câteva proiecte importante. Unul dintre acestea vizează o nouă abordare a companiei noastre de transport. Ați văzut că avem un tarif special pentru autobuzul supraetajat. Îl vom folosi pe un parcurs turistic la fel cum se întâmplă în marile orașe în lume. Am aprobat un tarif de 3 lei pentru două ore și jumătate. Un tur nu durează atât. Dar și un tarif de 5 lei care funcționează în sistemul hop on – hop off. Cu alte cuvinte, plătești un bilet de 5 lei și poți să cobori oriunde și să urci oriunde la stațiile pe care le vom avea marcate, în interiorul întregii zile. După cum vedeți, prețurile sunt extrem de mici și atrăgătoare. Trei lei pentru un tur turistic ce va include și Portul Constanța, acesta fiind un element de noutate, mi se pare mai mult decât rezonabil. Afară dai pe un suvenir mai mult de un euro, biletul pentru un tur este undeva de 20 și ceva de euro, la noi este trei lei sau cinci lei toată ziua”, a spus primarul Constanței.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca vad strainii tractoarele UTB de 30 de ani , de zici ca au furnal la esapament, nu mai urca la etaj ca se afuma
0
1
Este bun inceputul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212