REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Autorităţile, DEPĂŞITE de situaţie în cazul vânzătorilor AMBULANŢI de pe PLAJĂ

Autorităţile, DEPĂŞITE de situaţie în cazul vânzătorilor AMBULANŢI de pe PLAJĂ

Replica API 27 iulie 2020 | 23:09 3120

Plajele sunt arhipline, nu numai de turişti, ci şi de vânzătorii ambulanţi. Pur şi simplu, agasează oamenii, în speranţa că-şi vor vinde marfa, porumb, gogoşi, covrigi şi tot felul de minunăţii. Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța a reamintit operatorilor economici care au închiriat sectoare de plajă ce obligații au în conformitate cu legislația în vigoare, pentru a evita aplicarea sancțiunilor și pentru o bună desfășurare a activității pe întreaga durată a sezonului estival.

Astfel, operatorii de plajă trebuie să respecte măsurile de protecţie sanitară, să permită accesul pe plajă în limitele de capacitate adoptate și să se asigure că servirea clienților se face de către personalul angajat al plajei concesionate, fără deplasarea clienților în punctele de servire.

De asemenea, operatorul economic are obligația SĂ NU PERMITĂ DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR DE COMERȚ AMBULANT PE PLAJĂ.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am mai multa incredere in acesti indivizi, ce fac asta pentru limita nivelului de trai, decat in restaurante, baruri, terase, hoteluri...
1
3
Macar sa castige numai din asta. Decat luxul infect din cadrul unor beach-bar, cluburi sau terase. Acesti oameni macar nu au tupeul nesimtit al multora ce fac parte din HORECA. Asadar, acesti oameni nu reprezinta un pericol si nici un deranj. Deranjul este generat de mizeriile de terase si cluburi cu ditai adaosul si produse tavalite prin mizerie.
1
1
militia nu se baga in astia pentru ca trebuie sa-i lase cumva sa faca un ban de mancare mai semi-cinstit.tiganii oricum nu vor munci pentru ca sunt puturosi si hoti din prima zi de viata.Decat sa dea in cap mai bine sa incerce sa vanda o gogoasa un porumb etc.la noi tiganii sunt o problema sociala o bomba cu ceas.Cand vom avea primul primar gospodar ala trebuie sa goleasca orasu de cioroi daca poate e primar adevarat.
4
2
NU ERAU DEPASITE IN STAREA DE URGENTA MISUNAU PESTE TOT SE PARE CA SUNT DEPASITE DE INDOLENTA PE BANI MULTI - CAND PRIMESC UN SEMNAL ISI REVIN IMEDIAT
3
1
Stau si ma intreb : Cat de RETARD mintal trebuie sa fii sa cumperi porumb si covrigi de la tiganii asta hamputiti si nespalati?
15
1
Operatorii economici,asa cum si suna,nu sunt organe de mentinerea ordinii. Operatorii economici pot solicita ca zonele in care au afaceri sa fie protejate de autoritatile statului,preferabil din oameni care nu sunt corupti si mana in mana cu infractorii. Sa amendezi un patron de local ca zeci de cheflii nu tin distana sau fac nefacute in caz de pandemie este nu doar abuziv,ci arata cat de cretini,dementi si in afara oricarei logici ale existentei sunt cei ce ar trebui sa fie de partea populatiei in general,asta insemnand si oamenii ce contribuie la starea de bine,la relazarea altora.
3
2
Oricum ele sunt depasite de orice situatie din cauza coruptiei
8
1
Mai asta de sub mine, esti un postac idiot! Politia locala este in subordinea politiei nationale din luna martie, adica pe toata perioada starilor de urgenta si de alerta! Sa i-o sugi lui Fagadau!
4
9
The Fagabou effect hits again... Politia locala sta la panda sa amendeze soferii, sa ridice masini si sa pazeasca sfintii stalpi ai lui Babu. In rest, in orasul asta orice este permis inclusiv vanzatori ambulanti, parcangii, hoti... etc
16
4
Eforie nord raiul tiganilor ambulanti Seful politiei trebuie schimbat ,deoarece primeste mita de la vanzatorii din caracal
15
1
Pe ei ii intereseaza sezlongurile.
12
1
daca lumea de proasta calitate care vine acum la mare nu ar cumpara ar ramane garoii cu recolta de porumb de furat ca doar nu il cumpara nevindut .
19
1
steaguri sunt de ani de zile 3 cioropine de sex masculin unul vinde porumb de pe timpul lui Stefan cel mare unul vinde mure de rascoala din nouasutesapte si unul vinde colaci unguresti din anul 1907 ...garantie pula mananci astazi si maine belesti pula.
16
1
Ala cu OPELul nu vine la Eforie, el merge la Mamaia Nord, ca d-aia are OPEL!
12
4
Aloooooo! Si porumbelul de la Eforie unde mai vinde marfa la cel cu Opelul de pe plaja?
13
2
Operatorii de plaja nu sunt politisti...politia sa isi faca datoria ca de aia sunt platiti din banii nostrii
33
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272