REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Avalanșă de tragedii în primul weekend de vară, în Constanța!

Avalanșă de tragedii în primul weekend de vară, în Constanța!

Replica API 7 iunie 2022 | 23:44 2642

Primul sfârșit de săptămână din luna iunie a fost presărat cu numeroase tragedii. Din analiza efectuată asupra dinamicii evenimentelor și a consecințelor acestora, în perioada vineri, 3 iunie a.c., duminică, 5 iunie a.c., a rezultat faptul că la nivelul județului Constanța au fost înregistrate nu mai puțin de 7 accidente rutiere, dar și 3 incendii. De asemenea, tot în această perioadă au fost raportate și 2 persoane înecate, acestea din urmă fiind declarate decedate de către cadrele medicale.

Camion cuprins de flăcări în apropiere Aeroportului Mihail Kogălniceanu

În cursul zilei de vineri, 3 iunie a.c., în jurul orei 12:00, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu pornit la un camion. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pierderi materiale.

Pieton lovit, în 23 August

La distanță de doar câteva ore, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în localitea constănțeană 23 August, pe strada Principală. În jurul orei 15:40, militarii ISU au fost anunțați că un autoturism a lovit o persoană pe trecerea de pietoni.

Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat, la ieșire din Hârșova

În jurul orei 18:50, militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit la ieșire din localitatea Hârșova, acolo unde a avut loc un accident rutier. Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat, accidental soldându-se cu 2 victime. La fața locului au intervenit un echipaj SAJ B2, un echipaj SAJ C2 și un echipaj SMURD B. Din nefericire, în urma evenimentului rutier, sasagerul din dreapta șoferului a decedat, șoferul suferind o fractură deschisă la picior și un traumatism la umăr.

,,Vineri, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autotractor, condus de un bărbat, de 27 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față, de 21 de ani, precum și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Accident sau sinucidere?!

Accident sau sinucidere?! Polițiștii constănțeni au fost solicitați, vineri seară, în jurul orei 20.30, pe strada Lirei din Poarta 6, unde o tânără a căzut de la etaj 8. Inițial, s-a crezut că este vorba despre o adolescentă de aproximativ 16 ani care s-ar fi urcat un scaun, pe casa scării și s-ar fi aruncat. Ulterior, s-a stabilit că este vorba despre o femeie, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani și ar fi femeia de serviciu.

Femeia nu a putut fi identificată de criminaliștii aflați la fața locului. Blocul are camere de luat vederi, astfel că probabil vor fi luate imagini de pe acestea. În cele din urmă, cadavrul a fost ridicat și dus la Morgă pentru autopsie.

Nici ziua ce a urmat nu a fost mai ușoară pentru pompierii din cadrul ISU Dobrogea, cât și pentru cadrele medicale.

Astfel, vineri spre sâmbătă, 3 spre 4 iunie, în jurul orei 02:00, un apel efectuat prin serviciul unic de urgență 112 anunța un eveniment rutier ce se petrecuse în localitatea Tortomanu. Ajunși la fața locului, oamenii legii aveau să constate că este vorba despre un autoturism intrat într-un copac. Au fost înregistrate 2 victime, acestea fiind, din fericire, conștiente și în afara oricărui pericol.

La distanță de nici măcar o oră, un alt accident rutier era raportat în localitatea Lazu, pe strada Titu Maiorescu. Și aici a fost raportată o victimă, aceasta fiind conștientă.

Tânăr de 20 de ani, găsit mort, în canalul Dunăre -Marea Neagră!

Desfășurare de forțe pentru căutarea unei persoane care s-ar fi înecat în canalul Dunăre Marea Neagră, în localitatea Medgidia. După câteva ore bune de căutări, din fericire, vitim a fost găsită, aproape de miezul nopții, li predată echipajului medical. Se pare că un bărbat de 20 ar fi înotat cu fratele său și ar fi dispărut. Se pare că i s-a făcut rău, chiar în momentul în care se afla la o partidă de înot, în mijlocul canalului.

O mașină de poliție, aflată în misiune, s-a lovit cu un taxi, în Constanța

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, 4 iunie, la giratoriul de la intersecția străzilor București și 1 Decembrie.

”Sâmbătă, 4 iunie, în jurul orei 17.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 29 de ani, care efectua transport de persoane în regim taxi, și autospeciala de poliție, condusă de un polițist din cadrul Secției 4, în vârstă de 38 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de 45 de ani.

Menționăm faptul că polițiștii se aflau în misiune operativă, circulau regulamentar la intersecția, de tip sens giratoriu, a bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București, iar autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.” au transmis reprezentanții IPJ.

Accident în Hârșova cu 2 persoane încarcerate: Una dintre victime a murit

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 5 iunie, în Hârșova, pe șoseaua Revoluției, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Din primele informații, au fost implicate două autoturisme, accidentul soldându-se cu două victime, încarcerate. La fața locului au intervenit Stația Hârșova, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2 și 9 subofițeri. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Hârșova.

Persoana căreia i se făcea protocolul de resuscitare a decedat.

Un tânăr de 16 s-a înecat, în Costinești!

Nici bine nu a început vara căci iată au apărut și primele cazuri de persoane înecate. Medicii din cadrul SAJ Constanța au fost solicitați să intervină în cursul zilei de duminică, 5 iunie a.c., în Costinești, pentru salvarea unei persoane care s-a înecat în apele mării, pe plaja din dreptul Obeliscului. Cadrele medicale efectuează protocolul de resuscitare.

Conform reprezentaților SAJ, din păcate, tânărul găsit nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Prezenta un traumatism cranian grav.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din fericire tanarul a fost gasit,mort cei mai idioti oameni sunt angajatii de la gunoiu de ziar replicasloboz sa ii bataa
0
0
Uita-te pe strada , in jurul tau , majoritatea zici ca nu au permis...se circula haotic , la tupeu , la intimidare ! Ce preventie sa mai faci ? Legile sunt de asa natura incat oricine poate contesta...orice ! Culmea , au si castig de cauza in fata politiei....asa ca , Dumnezeu cu mila , selectie naturala !
0
0
N oi mai avem politie rutiera? Unde este prevenirea de care se face atita tam - tam?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212