REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Aveți încredere în guvernanți?

Aveți încredere în guvernanți?

Replica API 1 decembrie 2018 | 22:38 184

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem atat de multa incredere incat nu ne putem caca de incredere .
2
0
100% NU ,ORDINARI CORUPTI
7
0
Dar o sa incerc lasand portofelul pe birou!
0
0
nicidecum,absolut deloc.o haita de oportunisti.
13
0
E ca si cum ai intreba oile daca au incredere in lupi!
20
2
F f slab e acest guvern. --Ministri nu sint pregatiti profesional --doar la munca s-a vazut aseara la tv ca e in meserie ca are exp in domeniu --in rest zero
13
2
Pe linga legile justitiei a mai aparut o problema.Sub influienta ONU MUSULMANIZATA guvernantii au semnat o hirtie prin care se angajeaza sa primeasca populatii compacte din Levant si Magreb si sa creieze enclave in Romania.Toate popoarele din jurul nostru plus USA au refuzat numai noi nu intelegem consecintele dezastruase.Popor Roman ,CIND IEI ATITUDINE?; caci altfel vei pieri.
1
1
dupa Ziua Nationala a Romaniei un scurt "Muiut"" JAVRELOR HASTAG-PNL-EPRE sii Teleghidatului lor Robot Chiolhannis din Cotroceni celebru Samsar de case furate si de copii.
4
16
Nu aveti incredere dar bugetarii si pensionarii nu au ramas cu cardurile nealimentate asa ca in semn de protest faceti cerere ca renuntati la banii dati de un guvern fara incredere si asteptati pana va da banii guvernul vostru!
8
5
Cu stamplia pui daca ai ce...30 de ani de nimic si continua...inca...Votul e o teapa mare de tot va dorim sa o bagati in cur toti celor ce s au perindat pe acolo frecand timpul ca menta din limonada.Mergi la vot cand nu votezi papusi si nici papusari
9
0
Cand nu mergi la vot, degeaba ai pretentii de la cei alesi nu de tine. Prezenta la vot este jalnica,deci majoritatile se fac cu un numar foarte mic de voturi in raport cu populatia cu drept de vot.Asadar,poporul adormit si puturos care nici macar sa dea cu stampila la ani distanta nu e in stare,se vaieta ca, io'te ce nasoi sunt astia din varful prajiturii !
9
2
mai ales in mupets aia de dancila
17
5
Doar in guvernanta resedintei de vara dar nici in aia ca trage cu urechea si imi cearta butler ul mereu cand raspunde la sonerie sa imi primeasca musafirii dar si atunci cand lipseste furculita pt desert de la masa si nu e pusa in fata farfuriei pe orizontala.NU AM INCREDERE IN ACEASTA GUVERNANTA.Mai exista si altii?Daca da va rog sa le spuneti sa nu mai lase grajdul deschis dupa ca bag caii inauntru de la vanatoare,uita sa il inchida si stau cu gradinarii veniti din japonia la barfe invatandu i la mici cu wasabi si bere cu aroma de ghimbir stinsa cu Sake.
7
5
Hai nostri cei mai buni,perfecti si nici nu fura.Acum ca vrea si opozitia acces la PIB, dupa alegeri daca prostesc boborul dar cu Shica mandolina sanse mititeli!
3
9
Asta este electoratul real al PSD-ului-18-20 %,poatre mai putin de cand a turbat Dragnea.Sunt aia cu capul incuiat,aia care nu renunta la PSD sub nicio forma,urangutanii,sunt indivizii aia care primesc sarmale gata mestecate si fasole de la PSD,votacii lui Fagadau
21
5
ba sunteti niste mincinosi....35% au incredere? PA DRACU
16
3
Nu! Nu! Nuuu.......
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272