REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Aveţi încredere în liderul PSD, Liviu Dragnea?

Aveţi încredere în liderul PSD, Liviu Dragnea?

Replica API 23 iunie 2018 | 01:33 241

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ONG, USR, PNL scoase in afara legii daca prerzidentu se opune stangii Ba, JOS WERNER ! Guvernu meu, CCR meu, procuratura mea ia mai du te mai de aice ! Pronunta corect Romanaia apoi vedem...
1
3
Sunteti manipulati de ong urile platite de Soros si marile corporatii. Vor sa transfere in continuare profiturile mari din Romania! Si voi pu eti botul. PNL sustine politica bancilor straine. Vezi cazul Zamfir exclus din PNL. Cine l ai infierat cu ura proletara? Catu si Danca primul fost director in ING celalalt asazis jurnalist economic care promova interesele sistemului bancar.
2
3
Hastagistii neonazisto-sorosisti TREBUIE eradicati...legal...de pe Terra...fara mila!
3
5
Voturile cred ca exprima realitatea. Din pacate si cei din opozitie sunt la fel , exceptand grupul USR. Dar cum omul se invata cu raul darmite cu binele sunt sceptica. Toate cele bune.
1
4
o sa vina liberali flamanzi ca lacustele,,si vai mama noastra,,macar astia sunt satui.
2
5
Fara caracter . Isi inchipuie poate ca nu va da socoteala pentru mizeria pe care o face astazi dar cat de curand fa plati .
5
1
pentru iubitorii nostri care sunt impotriva PSD ALDE multi pupici de la UDREA ,Videanu, Boc, Anastase Ciolos si multi altii de la Snagov,Neptun,Delta ;Valea Prahovei ,Baile Boghis
2
5
Dragnea are dosare facute la comanda de niste criminali socio-economici din marea mafie nationala a statului paralel.Chiar fara Dragnea,acest organism total antiromanesc va lupta pentru propria putere si insclavizarea,tembelizarea romanilor.Dragnnea la parnaie dar si fara el, fascistii imputiti vor dori sa fie sefi,sa ucida oameni nevinovati in temnite sau oriunde li se scoala.
3
5
O sa am incredere in Dragnea dupa ce o sa faca 20 de ani de puscarie!!!!
13
4
Chiar ma rog sa vina Orban,Ciolos,Turcan sa o duceti mai bine!
6
2
sa impoziteze mai repede corporatiile
4
3
da, am incredere ca o sa faca puscarie
16
6
Din numarul voturilor contra, se vede procentul de dependenti de pomeni, spagi, salariul de la buget conditionat de lingerea clantei si curului sefutilor pesedei. Nu v-ati vindecat de comunism, de pupincurism si latrat la comanda. Voi ati alungat tinerii inteligenti si pe cei vrednici muncitori din Cta. Ati dat din coada la vederea sefilor, le-ati supt p...sa deveniti un sef mai mic!
16
4
...numai au mult.Simt si ei asta si se termina visul asta urat prin care trecem...
13
5
Doamne fereste si apara-ne! Cum sa ai incredere intr-o lichea?
19
5
Hotii dovediti au fost pe vremea marinarului betiv gen Udrea, Blaga, Boc, Kovesi, Anastase, Johannis, Orban etc si ceilalti ciumati portocalii sau galbeni. Le doresc la toti sa infunde puscaria pentru ani cat mai multi.
6
15
asta-i intrebare pentru pesedei. Panu are dreptate !!! Numai cu furcile pleaca hotii de la ciolan !
21
6
Manevrati aiurea procentele. Chiar credeti ca puteti influenta optiunile electoratului.
8
8
Astia de la PSD-ALDE sunt atat de patrioti - mandri ca sunt romani - incat si-au tras bucati din Romania pe persoana fizica : sute de mii de hectare de padure , balti , insule , peninsule , munti , vai adanci , plaje , bucati de delta , uzine , fabrici , parcuri din orase etc. Se vor stapani vesnici ai tarii ! Ce-ar fii sa-i impuscam ca pe sobolani , sau sa-i zdrobim ca pe viermi ce sunt ? De ce sa nu incepem cu parazitii din guvern , din parlament , din Teleorman , Vrancea , Vaslui , Olt , Arges , Giurgiu , Constanta ? Niste jegosi toxici !
23
7
Atunci sa aveti incredere in kurvesi,wermorel,helving,pahontu si alti securisti.Mult mai multa gutuie cu lamaie sa nu aveti greturi
10
29
Cum sa ai incredere intr-un mare hot dovedit ? Si asistatii din partid se indoiesc de el.
30
10
Cum dracu sa ai incredere intr-un infractor, condamnat penal de doua ori??
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272