REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operație. Ar putea fi transferat la Viena

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operație. Ar putea fi transferat la Viena

A.F. 1 mai 2024 | 00:00 1895

Noi informaţii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic! În cursul zilei de 29 aprilie, maestrul a suferit o operaţie de urgenţă după ce a fost diagnosticat cu o infecţie care s-a localizat la nivelul genunchiului.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensiva dupa operatie. Ar putea fi transferat la VienaFlorin Piersic

Florin Piersic a suferit luni, 29 aprilie, o intervenție de urgență, la Cluj, după ce medicii i-au descoperit o infecție localizată la genunchi. Maestrului i s-a făcut rău la finalul unui spectacol şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Actorul ar urma să fie transferat la Viena

Potrivit unor surse, maestrul urmează să fie transferat la Viena unde medicii îi vor scoate stimulatorul cardiac pe care îl are montat în prezent.

Operația la genunchi a fost efectuată de reputatul chirurg ortoped Claudiu Chitea.  Acesta ar mai fi suferit o operație la genunchi în 2019, însă la un spital privat din Capitală, scrie stiripesurse.ro.

Actorul nu a făcut încă nicio declarație despre starea sa de sănătate, însă Dan Negru a oferit detalii pentru Playtech.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat Dan Negru.

Cel mai recent spectacol pe care Florin Piersic l-a susținut a fost la Sibiu, pe 6 aprilie. Înainte, actorul a avut reprezentație și la Timișoara. „1 aprilie 2024. Ce public minunat la Timișoara, la recitalul Nu-ntreba câți ani am! Sunt copleșit!”, a transmis atunci actorul, pe Facebook.

Cu o carieră impresionantă, presărată cu roluri memorabile în teatru și film, Florin Piersic a câștigat inimile publicului prin interpretările sale autentice. Deși s-a bucurat de un succes imens și de recunoașterea meritată a talentului său, celebrul actor a rămas modest în fața faimei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa faci reclama la bere la vârsta ta,lăsai pe cei tineri sa ia un ban,Margelatule mai dezamagit
0
2
rromanesc este sistemul pppwlii !!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515