REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Avocatul lui Ion Iliescu face acuzații GRAVE: Dosarul Revoluției a fost trimis în judecată, deși NU e finalizat! Părțile sunt citate la Poliție

Avocatul lui Ion Iliescu face acuzații GRAVE: Dosarul Revoluției a fost trimis în judecată, deși NU e finalizat! Părțile sunt citate la Poliție

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:00 222

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anunțat, miercuri seara, că Dosarul Revoluției a fost trimis de Augustin Lazăr în instanță, deși nu este finalizat. Acesta a declarat că joi, la Secția 8 de Poliție, avocații părților au fost chemați pentru a continua audierile în Dosarul Revoluției, conform stiripesurse.ro.

Conform unor surse, Dosarul Revoluției nu era finalizat, dar Augustin Lazăr a pus presiune pe procurorii militari ca să facă repede rechizitoriul pentru a îl trimite în judecată. În plus, procurorii militari care au instrumentat Dosarul Revoluției au delegat către secțiile de poliție din toată țara să facă audieri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mergem pe logica dosarului ca a fost lovitura de stat atunci ar trebui ca revolutionarii si mortii sa dea drepturile inapoi. Nu exista revolutie deci nu exista revolutionari. Plus ca daca judecam o lovitura de stat inseamna ca nu a fost prea bine ca am inlaturat comunismul. Pe arabii aia care trageau in noi cine i-a cautat. Aia erau prietenii lui ceausescu nu a lui Iliescu. O sa dureze 100 de ani procesul cu ageamii care nu stiu ce e scris in 3230 volume. S-au il legam direct pe Ilici si ne doare in cur de adevar. Securistii de atunci cu dispozitive infrarosii cu glont unde sunt ?
0
0
prostimea ,ca cel de la @20:16 se lasa manipulata sau a fost securist care a tras la revolutie si acum face pe nevinovatul . Culmea ,ca dosarul nu este gata ci a fost o perdea de fum care sa mascheza scandalul tortionarului Lazar . Mai mult toti vinovatii care au tras la revolutie si au impuscat peste 1200 de oameni au disparut subit din dosar .Doar 3 au comis crime impotriva umanitatii si cei care au tras efectiv totusi unde sunt? Ca oricat de tembel sa fii tot nu poti spune ca astia 3 au impuscat 1200 de oameni cu mana lor!Lazare demisia de onoare !Alo Cotrocenii ai manifestanti in poarta!
6
1
Ce nu e finalizat mai draga mai ??? Nu se stie cati nevinovati au murit din cauza ucigasului ilici ??? Muie ilici cu cacat de la mine inainte de a intra in parnaie !!!
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272