REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, a absolvit liceul în SUA

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, a absolvit liceul în SUA

Replica API 2 iunie 2022 | 00:01 1700

Mihaela Rădulescu are un băiat, Ayan Schwartzenberg, din mariajul cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Ayan Schwartzenberg a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii, iar mama lui a postat fotografii și un mesaj pe pagina personală de Instagram.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii, iar mama lui a împărtășit acest lucru unic în viață cu urmăritorii ei pe pagina personală de Instagram. Prezentatoarea TV a postat și câteva fotografii.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în SUA

Pe pagina personală de Instagram, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant și mai multe fotografii de la evenimentul emoționant. Vedeta este foarte mândră de Ayan Schwartzenberg, fiul ei.

„Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră ♥️ NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Și prietenii vedetei au comentat postarea acesteia de pe Instagram. Adina Buzatu a scris „Felicitări, să fie într-un ceas bun, mult succes!”. Andreea Perju a scris „Felicitări!!!! Sunteți minunați amândoi!”. Corina Bud și Adela Popescu au scris și ele „Felicitări! Sunt fericită pentru voi!”; „Ahhh, ce emoție!!”, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si noi suntem mandri de progenitura raduleascai .ce mai face tasu care a furat din Romania ? Tot fugar in Israel ?
1
0
a platit din banii furati de tasu din Romania .si a**a alt fugar pe care nu il gaseste nimeni .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212