REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bandă de hoţi din Medgidia, DESTRUCTURATĂ! DETALII din DOSAR!

Bandă de hoţi din Medgidia, DESTRUCTURATĂ! DETALII din DOSAR!

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 7372

O bandă de hoți din Medgidia, care prefera să intre prin efracție în centre comerciale și să fure orice le cădea în mână, a fost condamnată pentru infracțiunea de furt calificat. Cei trei hoți, dintre care doi minori, au fost judecați pentru o serie de 11 furturi.

Conform rechizitoriului administrat, prima ”victimă” a celor trei inculpați a fost o frizerie. Astfel, Selciuc-Marian Cioară, Florin-Alexandru Grădinaru și Șerhan-Daniel Memiș, au pătruns prin efracție în frizerie, iar din interior au sustras mai multe bunuri, respectiv parfumuri, adidași și papuci, toate în valoare de aproximativ 1000 lei. Următoarea lovitură dată de cei trei a fost la o patiserie de unde au sustras suma de 780, profitând de faptul că aceasta nu era dotată cu camera de supraveghere și nu era asigurată cu gratii sau lacăt. Din următoarea locație, o măcelărie, care de asemenea era neasigurată cu gratii sau lacăt, cei trei nu s-au ales decât cu 100 de lei. Nici la următoarele furturi aceștia nu au avut mai mult noroc, ”prada” fiind una destul de subțire, o butelie și 6 lei. Paguba următoarei victime a fost un pic mai mare, cei trei sustrăgând 5 perechi pantaloni de culoare negru cu buzunare laterale, 5 perechi pantaloni bărbătești de culoare negru și 1 hanorac bărbătesc de culoare închisă. Se pare că măcelăriile erau ținta predilectă a celor trei, din următoarea reușind să sustragă 150 de lei și 15 kilograme de carne de porc.

În cursul judecății, inculpatul Selciuc-Marian Cioară nu a putut fi identificat pentru a fi audiat, motiv pentru care s-a dispus disjungerea cauzei cu privire la acesta. Inculpații Florin-Alexandru Grădinaru și Șerhan-Daniel Memiș au recunoscut faptele așa cum le-a reținut procurorul, au solicitat judecata conform procedurii simplificate și pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale, pe care nu le-au contestat.

Instanța a decis condamnarea lui Șerhan-Daniel Memiș la 1 an și 9 luni închisoarea cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar Florin-Alexandru Grădinaru, minor fiind, a fost condamnat la o măsură educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 3 ani.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca le place sa fie violati si in medgidia nu gaseau, la poarta alba se rezolva repede.
1
0
Pe maicasa duar ce au eliberat de la p alba
0
0
Da... mai sunt si altii... cei ce fura masini in Medgidia si merg la furat cu ele. De astia nicio urma.
0
0
Memis Dani e nepotu meu.
0
5
Sper sa va manance Coronavirus pe toti ...ai Dreq cioroi
3
2
Frumos ca i-ati prins, dar cam tarziu. Mai sunt si altii in libertate.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272