REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bărbat BĂTUT în TOMIS NORD de doi indivizi! Îi recunoașteți?

Bărbat BĂTUT în TOMIS NORD de doi indivizi! Îi recunoașteți?

Replica API 25 iulie 2017 | 00:00 438

ANCHETĂ

ANCHETĂ

Anchetă în cazul unui bărbat care a fost agresat în zona Tomis Nord! Victima, în vârstă de circa 67 de ani, ar fi scos bani de la un bancomat, moment în care pe urmele lui se aflau doi indivizi. Aceștia l-au urmărit, au intrat în scara blocului după vârstnic, l-au agresat și i-au furat banii și telefonul mobil. Polițiștii constănțeni au declanșat o anchetă, însă fiica victimei a decis să publice pe rețelele de socializare și capturi de pe imaginile în care apar cei doi. De precizat este că, în urmă cu câteva săptămâni, alți indivizi au fost surprinși în timp ce voiau să spargă o mașină, tot în Tomis Nord.

Totul s-a petrecut în zona Brotăcei din Tomis Nord, când un bărbat în vârstă de circa 67 de ani a scos 400 de lei de la un bancomat din zonă, pe 19 iulie anul curent. Se pare că era filat de doi indivizi, care l-au urmărit până când a intrat în scara blocului în care locuiește, acolo unde l-au agresat și i-au furat banii și telefonul. "Pe data de 19 iulie, în zona Brotacei, în Constanța, tatăl meu a fost agresat ( bătut ) și jefuit de cei doi indivizi din aceste imagini. A fost bătut pentru 400 lei și un telefon Samsung J3. Fac apel la voi și poate și la prietenii voștri, să mă ajutați sa îi găsesc sau să îi identific. Ofer recompensă celui care îmi dă informații utile și reale. A fost agresat și jefuit în scara blocului și există și martori!", a scris pe Facebook Marinela M., care a atașat și câteva forografii. Aceasta a mers și la Poliție. Oamenii legii au declanșat cercetările, au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și acum stabilesc un cerc de suspecți, cercetările fiind în desfășurare. Între timp, cei care au văzut postarea Marinelei au precizat că indivizii și-ar "duce veacul" prin zona Tomis 3, pe lângă niște florării, unde s-ar droga și ar face scandaluri. Amintim și faptul că trei indivizi au fost surprinși, joi, 6 iulie, în timp ce se tot plimbau în jurul unei mașini parcate pe strada Suceava, în dreptul blocului U4. Este vorba despre un Volkswagen CC, cu numere de Olt. "Stăteam în propriul autoturism pentru că parcasem în zonă și vorbeam la telefon. În acest timp i-am văzut pe cei trei că se tot învârteau în jurul acelei mașini. Se apropiau, se uitau pe geam, se împingeau în portiere. Când trecea cineva, că strada era circulată, se îndepărtau ușor și râdeau, se făceau că se leagă la șireturi. Apoi iar se apropiau, se uitau în jur… Atunci am întrerupt convorbirea și am dat să le fac o poză. Unul dintre ei m-a văzut, m-a fixat cu privirea. Atunci am vrut să cobor la ei, dar au plecat toți, cu pași repezi", a declarat, pentru "Replica", Marius, care locuiește în zonă. Apoi, acesta a mers să vadă dacă era vreun bun lăsat la vedere în vehicul și acolo se aflau un portofel și un telefon mobil. Și în acel caz oamenii au precizat că indivizii ar sta prin Tomis 3.

Liliana CHIRU

Citește detalii și vezi POZE cu indivizii din celălalt caz AICI:

https://www.replicaonline.ro/iata-cum-dau-hotii-tarcoale-masinilor-din-tomis-nord-a-intervenit-un-barbat-323931/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
3
1
Boschetareala a inceput sa ia amploare la Constanta! Parul pe boschetari ca nu se mai poate!
16
0
Se pare ca totusi conditiile din inchisori sunt foarte bune,din moment ce riscul de a fi inchisi nu-I sperie pe infractori. Cred ca nu starea puscariilor trebuie imbunatatita,ci triplarea anilor de detentie pentru infractori si raspunderea magistratilor,sa nu inchida nevinovati. Apoi,libertatea civila de autoaparare,chiar daca asa se schilodesc pe viata atacatorii.
16
0
exista un grup de tineri fara adapost, care-si fac veacul in constructia abandonata de pe colt, unde beau si probabil se drogheaza si or mai face si altele! Iata ca se intensifica activitatea infractionala din zona. Asteptam ca autoritatile sa ia masurile necesare pentru restabilirea ordinei si protejarea cetatenilor din zona de astfel de indivizi.
6
0
Barbatul batut e Despina George... n are 67 de ani ci 103 ani....isi cumpara mere verzi de la Lidl din tomis 3
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108