REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bărbatul care a murit, la vânătoare, în Vrancea, era fiul șefului Poliției Locale Agigea

Bărbatul care a murit, la vânătoare, în Vrancea, era fiul șefului Poliției Locale Agigea

Virgil STOIAN 8 noiembrie 2022 | 00:00 8077

Bărbatul care a murit la vânătoare, după ce s-a împușcat accidental în abdomen este Adrian Bureța, fiul lui Traian Bureța, șeful Poliției Locale din Agigea. Acesta este în stare de șoc și nu reușește să-și revină, după aflarea veștii. Nenorocirea s-a întâmplat sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, atunci când operatorii de la Ambulanță fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiașu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, s-ar fi împușcat din greșeală, în zona abdomenului. Paramedicii s-au luptat să îi salveze viața acestuia însă din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat, medicii fiind nevoiți să îi declare decesul.

Sursă foto jurnaldevrancea.ro.

Partida de vânătoare era pentru mistreți, iar muniția pentru mistreți este una specială. Nu sunt cartușele clasice cu alice, ci cartușe cu un singur proiectil, care să poată străpunge pielea mistrețului.

”Victima participa la o partidă de vânătoare organizată în mod ilegal unde, în mod accidental, a fost împușcată. În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni, respectiv ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic. Împrejurările în care s-a produs fapta vor fi stabilite ulterior, după administrarea întregului probatoriu”, au declarat procurorii, potrivit jurnaldevrancea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macar l-ati cunoscut,voi,astia de comentati? Macar respectati-i memoria,a lasat un copil mic doar cu o mama pe lume. Doar atat stiti:sa criticati! Respectati-le macar memoria!
2
0
Continuare. Vedeti sufletistilor ca vine craciunu si faceti febra musculara de la fugaritu si transatu porcului ca sa faceti matu gros
0
0
Sa inteleg ca toti ratatii din comentarii sunt vegani si de aia se bucura de moartea unui om nu? Ipocriti va nasteti ipocriti muriti
0
0
Yupiiii! A mai crăpat un vânător. Așa ma bucur când mai crapă câte unul la vânătoare!!! E nasol și dureros, așa-i?! Așa le doare și pe animale, criminalilor care va distrati omorând, și ele simt frica și durerea, și ele vor sa trăiască. La mai multi împușcați, mânca-v-ar pământul cu tot neamul vostru de scârbe bolnave la căpățâni. E distractiv sa vânați, așa-i? E distractiv sa omorâți, sa vedeți sânge și durere și frica, așa-i? Spor la putrezit in pământ, criminalule, Adrian sau cum morții tai oi fi fost botezat.
1
8
Serios? S-a împușcat singur participantul la vânătoarea ilegală? Sau e o mușamalizare pentru că să nu fie tras la răspundere alt participant la aceeași vânătoare ilegală?
0
0
Important e cât de curat ii era sufletul si inima.. unde s-a dus! Asta e decisiv! Ca a plecat, toți plecam odata si odata. Ce blestem? Prostii! Atâta i/a fost dat sa trăiască. Dacă nu ne întoarcem la Dumnezeu , dacă continuam cu păcatul si noua ni se vor scurta zielele. Doamne ajuta! Condoleanțe familiei! Multă putere!
4
4
Ai vrut să fi celebru nea Traiane -iată că ai ajuns. Ai călcat pe cadavre să-ți atingi scopul nu te-ai mai uitat și în sus. Blestemele părinților cad pe copii și tu ai multe. Multe de tot...Prietenul tău maricel nu era acolo sau nu l-a lăsat iubi?
1
5
Blestemele asupra familiei au avut efect
1
3
A fost mazilit , revin cu date !
2
1
Cati p****i pe lumea asta,ma uit ce comentarii si vad ca i plina lumea de idioti..Dumnezeu sa l ierte pe Adi,pacat de tineretea lui ..:(
6
2
Asta e blestemul mistretilor
5
3
Dumnezeu să-l ierte, dar există un dar, partidă de vânătoare ilegală, șia asumat riscul, și nu cred că este pentru prima oară, vedeți amatori de vânătoare, ulciorul nu merge de multe ori la apă
9
0
Toti ciobanii au hobby-uri care mai de care....acum lumea buna vaneaza ,toti mortii de foame cu pretentii de sânge albastru
15
2
Bunatatea si compasiunea fata de animale da roade.
15
4
Cu frați sarbu au fost
3
0
A fost "luat"?
3
0
Autorizatia de vanatoare colectiva era pentru 6 octombrie. E urias rahatul, vor intra in puscarie si organizatorii din Vrancea, nu numai cel care a tras. Accidentul a avut loc pe 5 octombrie.
12
1
Toti p r o s t i i si-au gasit pasiunea vanatorii! Sa crape toti!
14
9
Si el era mafiot...Numai mafioti. Era maxim combinator. In fine.. Dumnezeu sa il ierte. Pacat
11
1
Si el era mafiot..
5
3
Ce fel de mafiot era Adi,Nelul?
11
1
Reglare de conturi între mafioți !
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272