REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica lui George Floyd să devină acţionar al grupului Disney

Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica lui George Floyd să devină acţionar al grupului Disney

Replica API 16 iunie 2020 | 00:00 1064

Cântăreaţa Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica în vârstă de şase ani a lui George Floyd, Gianna Floyd, să devină acţionar al grupului Disney, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Barbra Streisand

Gianna a publicat o fotografie pe contul ei de Instagram, care o prezintă în timp ce ţine cu ambele mâini un certificat ce îi atestă calitatea de acţionar.

"Îţi mulţumesc, Barbra Streisand, pentru acest pachet. Acum sunt acţionar Disney datorită ţie", a scris ea în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Vedeta americană, recompensată cu 10 premii Grammy, i-a oferit Giannei şi două copii ale albumelor sale de studio "My Name Is Barbra" şi "Color Me Barba", lansate în 1965 respectiv în 1966.

Potrivit Business Insider, acţiunile grupului Disney au în prezent o valoare nominală de aproximativ 115 dolari. Presa americană nu a aflat deocamdată numărul acţiunilor primite de Gianna Floyd de la Barbra Streisand.

Şi rapperul Kanye West a oferit sprijin financiar Giannei Floyd în urma decesului tatălui ei. La începutul lunii iunie, artistul a creat un fond pentru colegiu, care să acopere viitoarele ei cheltuieli şi taxe de şcolarizare. Texas Southern University i-a oferit tinerei afro-americane o bursă completă dacă aceasta va alege să urmeze în viitor cursuri universitare.

În urma morţii lui George Floyd în custodia unor poliţişti din Minneapolis pe 25 mai, numeroase proteste au fost organizate pe întregul teritoriu al Statelor Unite. Derek Chauvin, poliţistul care l-a imobilizat pe George Floyd plasându-şi un genunchi pe gâtul său timp de peste opt minute, a fost arestat şi acuzat de crimă de gradul doi, în timp ce alţi trei poliţişti au fost puşi sub acuzare pentru complicitate la omor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un tigan infractor erou nAtional.dati.i pomana progeniturilor drogate!
1
0
America nu are prieteni sau dusmani, are doar interese!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212