REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Băsescu, SOLUŢIA pentru organizarea ALEGERILOR: votul ELECTRONIC și votul prin CORESPONDENŢĂ

Băsescu, SOLUŢIA pentru organizarea ALEGERILOR: votul ELECTRONIC și votul prin CORESPONDENŢĂ

Replica API 26 iulie 2020 | 23:00 2153

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, pentru Realitatea Plus, că explozia cazurilor de Covid-19 este cauzată de lipsa educației oamenilor și numărului mic de teste făcut la început. Traian Băsescu cere sporirea numărului de teste la 40 de mii și realizarea unei hărți a focarelor. În ceea ce privește organizarea alegerilor fostul președinte pledează pentru votul electronic și votul prin corespondență.

„Imaginați-vă ce ar însemna să șteargă ștampila după fiecare. Singura solutie este votul electronic și votul prin corespondență. Și dacă se lasă votul electronic va fi o prezenta mai mare. (...)Asa cum se face publicitate la ”purtați masca” să se facă publicitate la cum se votează prin corespondență.” a declarat Traian Băsescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati navalit toti pe cumatrul tiganilor bai ce lume.acest cameleon politic si social ar trebui torturat usurel sunt sigur ca stie multe secrete mai ales unde sunt miliardele furate din 89 incoace.
0
0
esti cumva seful lui Petrov ? Cum le stii tu pe toate!
0
0
o adunatura de cretini s-au pus sa-l injure pe Traian Basescu. Mai prostilor care nu ciutiti nimic , ati vedea ca flota comerciala a vindut-o Vacaroiu , Base neavind nici o functie inalta atunci.Ddaca nu era Base tara ar fi fost condusa de tata hotilor Adrian Nastase, de Ponta , etc , elita borfasilor. Vacaroiu a vindut singura statie de extractie a petrolului din Liban pe 250 mil dolari din care statul a incasat 45 mil .restul au disparut ,unde ? valoarea sondei era de 7 miliarde dolari.-
1
1
Dar a spus un adevar. Romania stat mafiot cu justitia cu tot.
0
0
Nu mai selecta comentariile. Esti basist ?????????
2
0
Mata aia din groapa sa voteze electronic ca poate a invatat cum se fura voturile de la fiusu. Mars la puscarie Petrov si nu uita sa o iei si pe nuti cu tine.
6
0
MARS LA PUSCARIE ODIOSULE
8
0
Vot electronic??? Ca sa se fure mai usor
9
0
Cand cineva asculta orice ar spune aceasta forma de viata ,este o problema. Atunci ar fi valabil sa avem in considerare orice ziceri ale unor indivizi ca Stalin,Hitler,Ceausescu,Pol Pot, Kim Jong Un.Vrem cdeva progresiv,sau suntem mioritici,asteptam sa ne omoare cineva ca restul sa ne compatimeasca?
8
0
DUTE IN MORTI MA-TI DE NEMERNIC , DE HOT . SECURIST CARE A VANDUT FLOTA PE NIMIC .
8
0
Petrof treci draci la puscarie ordinarule.
11
0
Secu tot secu ramane
14
0
vot prin corespondenta? ca sa se fure si mai mult
14
0
Ma, ca nu mai suport sa te vad si sa te aud.
14
0
La votul electronic se scapa de voturile batranilor pe care i bate tehnica cu 7 la 0 la ei acasa. Se pare ca Base face jocul usr plus. Cum cine e usr plus? Partiduletele alea de tefelisti sifonari vanduti Bruxellesului care vor disparea la alegeri. Mai rau este ca i sustin pe hotii astia de la pnl care in 6 luni de pandemie covid19 s au imbogatit cat baronii psd in 30 ani.
9
2
nu prin plic.
6
0
Ha ha ha sa fie frauda si mai mare sts stie de ce
9
0
Petrov, ascunde-te, esti absolut jalnic.
12
0
Vezi totusi ca flota a vindut-o Vacaroiu cind era sef la FPS.
2
9
E cel mai smecher, unu la unu nu-i sta nimeni in fata. Pai Iliescu a facut lovitura de stat si nu e la parnaie si voi vreti sa-l bagati pe Base pentru mai putin fraierilor
7
7
Traiesc numai din furt. Basescu a furat o flota comerciala intreaga, e singurul caz din istorie...Macar tiganii fura un portofel de foame, nici nu se compara
11
5
Adu' barcile -napoi!
13
2
Basescule adu flota comerciala inapoi, si apoi du-te-n mm de bou.
20
3
boul esti tu
2
18
batran pentru cine isi mai raceste botul?
19
5
Individul asta mai are tupeu sa deschida gura! La durut in cot de legi de oameni de institutii a mintit cu nerusibare, a turnat ca sa i fie bine si au suferit oameni nevinovati din cauza lui, nu e nornal sa mai fie printre noi. Locul lui e la puscarie. Noroc ca in tara asta nu exista justitie!
23
1
sictir Petrov
25
2
L-au chemat dictachiorul !, dupa ce l-au ales in masa, ce rea e lumea frate !
15
4
IAR EXPLOZIA VANZARII FLOTEI ROMANIEI DE CINE ESTE CAUZATA TOV BASE?AI PUTEA EXPLICA POPORULUI RSR?
35
5
Base pana nu te vaccinezi nu mai am ce discuta cu tine
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272