REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Băsescu: Tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

Băsescu: Tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular

Replica API 9 octombrie 2018 | 00:24 420

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, consideră că "eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular", conform agerpres.ro.

"Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor. Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot, iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de duminică. Iar românii le-au dat celor doi Prea... o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea Guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi. În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR/PSD nu poate controla votul popular", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Acesta a adăugat că rezultatul pozitiv al "eşecului referendumului" îl reprezintă faptul că "românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană".

Traian Băsescu precizează că rămâne susţinător al familiei formate prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat, că aşa o să îşi educe cei patru nepoţi, dar îi va considera egali în drepturi şi pe "cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil" .

Până la ora 19,00, au votat la referendumul pentru redefinirea familiei 18,87% dintre alegători, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Central. Potrivit Legii 3/2000, ca referendumul naţional să fie valabil este necesară o prezenţă la urne a cel puţin 30% dintre persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu le-a taiat macaroana la toti pensiionarii bugetari si militari scosi la 40-50 ani la pensie, cu pensii babane de care nu aveai looc sa muncesti pentru ca lacomii astia se bagau tot ei! Incasau si pensii si salari! Soi Base ia pus sa aleaga: ORI PENSIE ORI SALARIU. Din doua una. Base le-a taiat unghiile hraparete la toate cozile de topor dar a venit PSD si le-a umplut troaca la godaci! Asta se cheama ka-i bine! SHEET.
1
0
aici nu este un tandem este o tovarasie a hotilor,ce fura pesedeaua de la noi face jumi juma cu preacorditii care drept plata dau cu crucea in prostime,dar uite ca la faza ba nu, ba da nu a tinut si pesedeaua si popartacii s-au umplut de muiepesede
1
0
Acum avem un penal hot de case, am avut 10 ani un penal hot de vapoare. Asta nu poate sa fie decat blestemul lui ceausescu, impuscat in zi sfanta.
3
1
Elena are copil cu altul!Pune cainii pe el
3
1
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
2
4
Chiar nu conteaza pentru nimeni ce zice Basescu. Oricum a fost un antiroman activ iar acum e nimic.
7
2
vezi ca vine udrea si da lista cu toti si cu toate furaciunile ! Tipic romanesc , ati impins-o pe udrea sa scapati voi .
5
2
Iar a basit un Pmp-ist, iar ziarul de casa Replica il scoate in fata. Ma mir ca nu dati vreo declaratie a lui Palaz, cu toate ca stim sigur ca poponarii de la PMP au votat impotriva. Palaz, 1% este mult pentru PMP. Sunteti praf
11
1
Base, in Constanta PMP a votat cot la cot cu PSD. Palaz a facut pact cu PSD si isi face jocurile murdare. Base, va mai voteaza pulea in Constanta. PMP si Palaz ne-am lamurit ce sunt. SCURSURI INFECTE CA SI TINE
14
1
Romania S.A. este o companie privata
10
0
ideea de referendum ai facut-o tu praf dupa ce nu ai pus in aplicare votul popular de reducere a nr de parlamentari, ai facut referendum la misto si pe urma ne-ai spus ca un referendum e numai consultativ si va doare in cur de votul nostru
9
2
Niste cifre la care il invit pe ciclopu marinel sa mediteze : alegerile parlamentare 2016, PMP-ul lui - 376.891 voturi. Referendum - 370.000 x 10. Asa ca ciocul mic luzare !
8
2
Din toate timpurile biserica sa implicat in politica , de multe ori ptr a- si ascunde mizeriile din interior . Azi biserica e un SRL scutit de taxe si impozite unde popii comit toate faradelegile pamintului , o sleata care prosteste poporul !
9
2
Biserica majoritara s a facut de cacat la acest referendum. A dovedit ca cere bani degeaba de la romani. Este impotenta ortodoxia la romani. In viitor vor ramane fara clienti, pardon enoriasi.
6
3
Lasa dement chior ca ne-ai controlat mataluta 10 ani si a iesit prost iar mwie woodrea ti-a facut orale pana ti-a tasat vertebrele hotule care esti un hot!
11
2
Las-o jos ca macane, CI-stule!!!!!!!!!!!!
8
4
Exista o prostire a poporului cand de ex biserica se asociaza cu monarhia.Psd,acest lup imbracat in oaie se asociaza cu biserica.Nu va intrebati de ce biserica se asocieaza cu ambele? Ptr ca de la ambele vin banutii.Pe timpul monarhiei au murit tarani care munceau si au luptat ptr rege. Au primit taranii bani vreodata de la rege? Biserica,da!desi la razboi taranii nu aveau echipament luptau in izmene,plini de paduchi,etc. Pesedeul da cu taraita niste banuti pensionarilor.au nevoie de medicamente. Dar ptr biserica se dau miliarde.Daca tot dati bani bisericii puneti popii la munca.
9
3
ca unii au votat jigodia asta de 2 ori.Ba,ascunde-te ca nutica o sa te dea pe goarna,presedinte de 2 bani.
12
3
Diabetul, nu basescu.
4
6
Cam costisitoare diploma aceasta , nu credeti, domnule Presedinte ?
1
5
Unde e Flota, nenorocitul dracului jegos??? L-ai omorat pe Vadim inpreun cu zdrentele din serviciile secrete!!!
17
4
Ce nu explica baselu. CA BOR NU MAI ARE ,,CLIENTII,, AIA PROSTI IN VIATA CARE VOTAU IN ANII TRECUTI ASA CUM PRIMEAU ORDIN DE LA POPA. Aia sunt ulcele.Acum la sate sunt oraseni pensionari,mai informati,mai ocupati cu treburi si care nu le pasa ce le zice popa.Asadar care va mai puneti nadejdea in popi nu mai pacaliti pe nimeni.Duminica trecuta un popa pe care il vedea o tara intreaga la tv la nunta regala a dat-o si el in referendum.Si nimic!ba a deranjat si mirilor acel moment. POPII SA SE LIMITEZE LA MISIUNEA LOR.Daca dau sfaturi sa le dea in particular celor care vor.
12
7
Jos tot psdu
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272