REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Bianca Drăgușanu are poprire pe cont! Vedeta a avut o experiență cumplită la bancă

Bianca Drăgușanu are poprire pe cont! Vedeta a avut o experiență cumplită la bancă

Replica API 7 aprilie 2022 | 00:00 755

Bianca Drăgușanu a avut parte de o întâmplare teribilă, când a fost azi la o bancă din Capitală. Blondina s-a prezentat pentru a verifica un cont, însă a aflat cu stupoare că avea poprire, dar clipele de groază abia urmau, iar Bianca era să leșine de spaimă.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și-a început ziua cu o întâmplare de pomină, care a avut la o bancă din București. Vedeta a relatat că s-au dus la bancă pentru a verifica un cont, în care uitase că mai are bani, însă, când ajuns acolo, surpriză! Blondina a aflat cu stupefacție că de fapt are poprire pe cont. scrie click.ro.

Această situație s-a întâmplat din cauza unei amenzi pe care Bianca a primit-o în pandemie, dar pentru care s-a judecat în instanța, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză. Astfel că vedeta a fost foarte surprinsă și confuză să afle că nu-și poate revendica sumele din cont.

Însă ghinionul Biancăi nu avea să se oprească la acest incident, întrucât vedeta urma să aibă parte de o sperietură soră cu moartea.

Vedeta a povestit că o funcționară a fost drăguță îndeajuns de drăguță, încât să o ajute să-și rezolve problema, dar Bianca a observat un detaliu care a înspăimântat-o de-a dreptul.

Pe umărul funcționarei se afla un ,,mamut de gândac", ,,mare cât palma", care se plimba tacticos, fără ca femeia să fie conștientă.

Bianca a înmărmurit și nu știa cum să o anunțe pe biata femeie că are un gândac enorm pe umăr. Într-un final, vedeta a dat dovadă de curaj și a stârpit creatura cu telefonul din dotare.

,,Foarte drăguță domnișoara, dar în timp ce mă ajuta, pe umărul ei se plimba un gândac, eu n-am văzut în viața mea un gândac mare cât o palmă. Am încremenit și nu știam cum să-i spun că are ditamai gândacul care se plimba pe ea și mai avea puțin și îi ajungea la ureche. Nu am văzut în viața mea gândac mai mare decât ăla. O să visez urât la noapte. O să-mi iau spray paralizant pentru gândaci și o să umblu cu el, de acum.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine iati un vibrator de 40 cm si il tii in poseta pa vibratii !!
0
0
Ce sa pateasca ea!
1
0
iese pe centura si completeaza contul.
0
0
vai tu ai avut un client care nu a platit he he era sa lesine de spaima stire pentru capvizi .
1
0
Vedeta? De ce?
1
0
acel gandac era de la tine...se hranea cu branza ta...stii tu unde o tii..jos..
1
0
n-a muncit un minut in viata ei dar s-a stresat toata ca avea poprire pe conturi! Si pana la urma, de unde are plasticata asta bani?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272