REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bianca Drăgușanu, avertizare la adresa iubitei lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu, avertizare la adresa iubitei lui Victor Slav

Replica API 21 decembrie 2021 | 12:53 4288

Bianca Drăgușanu reacționează după ce a ieșit la iveală că actuala parteneră a lui Victor Slav a făcut show-uri pentru adulți. În acest context, dar și după ce ex-„Vulturul de Noapte” a afirmat că iubita și fiica lui s-ar înțelege destul de bine, fosta prezentatoare TV face declarații.

Toți știu că, atunci când vine vorba de ea, dar mai ales de fiica ei, Bianca Drăgușanu se transformă într-o adevărată leoaică. Așa se face că reacția pe care a avut-o imediat după dezvăluirile legate de trecutul „actualei” lui Victor Slav, este în spiritul caracteristic. Bianca Drăgușanu afirmă că știa despre „meseria” pe care iubita „fostului” a practicat-o, însă nu are de gând să o condamne.

În plus, Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO că deținea de mai multă vreme această informație. Dar asta nu a împiedicat-o să o lase pe Sofia să petreacă timp alături de tatăl ei. Și, implicit, alături de iubita acestuia.

Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav?

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte. Că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”.

Totodată, Bianca și Victor Slav sunt la un pas de scandal din cauza altui motiv. După ce prezentatorul anunța că vrea să-și ia fetița la el de Crăciun, Bianca Drăgușanu a spus că exclude din start varianta să meargă la acesta. Și susține că acesta oricum nu petrece timp cu ea îndeajuns.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a spus Bianca Drăgușanu, conform ciao.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e leoaica si cind si-o trage cu badalau pe bani sau doar cind e vorba de fisa .sa mearaga la tatal ei ?
4
0
e stramba?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272