REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bianca Drăgușanu, motivul real al plecării furtunoase din hotelul unde era cazată cu Bădălău

Bianca Drăgușanu, motivul real al plecării furtunoase din hotelul unde era cazată cu Bădălău

Replica API 14 decembrie 2021 | 00:00 2286

Surse apropiate anturajului Biancăi Drăgușanu au dezvăluit pentru Click! motivul real care a stat în spatele plecării furtunoase a fostei asistente TV din hotelul unde era cazată alături de partenerul ei, Gabi Bădălău.

După ce a apărutun filmuleț în care Bianca apare singură, cărându-și bagajele, prin zăpadă, fără pic de ajutor, ca după o ceartă, iată că a ieșit la iveală și cauza pentru care aceasta a fost surprinsă în respectiva ipostază, scrie click.ro.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de locația unde a dus-o Bădălău

Se pare că la mijloc a stat într-adevăr o ceartă, dar nu cea pe care ne-am fi imaginat-o. Deși este cunoscut faptul că Bădălău și Bianca au un stil de a se iubi mai nonconformist, iată că de data aceasta nu divergențele dintre ei au fost reala problemă pentru care fosta asistentă TV a părăsit enervată hotelul de 5 stele din Sinaia.

Sursele noastre au aflat că, de fapt, cei doi s-au contrat pe serviciile oferite de respectivul hotel, Bianca Drăgușanu fiind extrem de nemulțumită de masa oferită de locație, și nu numai. După ce au comandat un meniu de 500 de euro, blonda s-a plâns că mâncarea ar fi proastă și, nemulțumită, i-a zis lui Gabi Bădălău că vrea să plece. Afaceristul a încercat să o calmeze și să o convingă să rămână, lucru care a enervat-o și mai rău, el nefiind de partea ei, astfel că a decis să își ia bagajele și să plece.

Mai mult decât atât, spun apropiații Biancăi, aceasta a ajuns să își care singură bagajele la mașină după ce angajații hotelului nu s-au oferit să o ajute. „Bianca a fost foarte nervoasă din cauza asta. Și că mâncarea a fost proastă, dar și că nimeni din staff nu s-a oferit să o ajute cu bagajele. De aia a plecat și de aia s-a și certat cu Gabi. El a încercat să o calmeze și să o facă să rămână”, ne-au declarat apropiații cuplului.

Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce își cară singură bagajele

Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpadă. Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor. Se pare însă că problema a fost și la angajații hotelului de care Bianca a fost nemulțumită, aceștia neoferindu-se să o ajute cu bagajele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sia facut OKY de PYSYKA mai bine facea si OKYU MARO SA MIAUNE K PYSYKA !! HALIAI nea GYGY P ASAryka
2
0
Ca sa vedeti cum arata resapata asta prin 2000,cautati la din dragoste cu mircea radu bre
2
0
S-a basit mireasa!
6
0
Are zeci de operatii dar ea tot filtre foloseste!
5
0
ce tzaranca ,se duce la munte cu posheta si blanuri .si zorzoane .bleah de asa parasuta
8
0
maimuta cu fundul rosu s.a dat iarasi in stamba!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272