REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
11.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe inseminări eșuate cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe inseminări eșuate cu Alex Bodi

Replica API 12 mai 2022 | 00:00 1499

Vestea că Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu Gabi Bădălău a uimit pe toată lumea. Vedeta s-a chinuit un an să rămână însărcinată şi a mers la clinici în Turcia, pentru a face tratamente. De fapt, Bianca a mai avut şi alte sarcini sau încercări, în trecut, cu alţi iubiţi.

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu a avut mai multe încercări de a rămâne gravidă

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă în zece săptămâni, iar sarcina ar veni după lungi tratamente şi inseminări artificiale eşuate. Nu e prima oară când blonda a încercat să rămână gravidă şi nu a reuşit. În urmă cu mulţi ani, pe când avea o relaţie cu Cătălin Botezatu, Bianca a avut un avort spontan. A preferat, însă, să nu discute mult pe această temă, fiind un subiect delicat, aşa cum a declarat chiar ea, mai demult.

Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu

"Am fost însărcinată. E un subiect foarte trist, nu e cazul să dezbat un subiect care pentru mine este foarte delicat. M-a afectat foarte mult", a mărturisit Bianca, la ceva vreme după despărţirea de Bote.

Şi creatorul de modă a vorbit despre sarcina pierdută, chiar la scurt timp după ce Bianca a făcut avort spontan.

"Îmi plac foarte tare copiii şi îmi doresc mulţi. În mod sigur, aş fi fost un tată foarte bun. Cu sarcina Biancăi a fost o situaţie specială, pe care nici unul dintre noi nu dorim să o detaliem. Pur şi simplu, n-a fost să fie", a explicat Botezatu, în 2009, pe când cei doi erau împreună.

Bianca Drăguşanu, Alex Bodi

Bianca Drăguşanu îşi dorea gemeni cu Alex Bodi

Şi cu Alex Bodi, cu care a avut o relaţie de trei ani, până în 2020, Bianca ar fi încercat să rămână gravidă, Ar fi făcut mai multe inseminări artificiale şi ar fi sperat să aibă gemeni cu omul de afaceri din Mediaş, dar nu a fost să fie.

Bianca Drăguşanu, Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, gravidă cu Gabi Bădălău

După vestea că Bianca şi Gabi Bădălău ar urma să devină părinţi, sursele Click! au dezvăluit că cei doi încearcă de un an să facă un copil. Blonda a făcut patru inseminări artificiale în Turcia, iar afaceristul din Bolintin Vale a fost mereu alături de ea. Cei doi chiar îşi doresc tripleţi. Sarcina Biancăi nu ar fi, însă, pe placul Rodicăi şi a lui Nicolae Bădălău, care nu vrea ca fiul lor să se însoare cu actuala sa iubită.

Bianca Drăguşanu are o fetiţă, cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu are o fetiţă, Sofia, de cinci ani, din relaţia cu Victor Slav. Ea şi prezentatorul TV au început o idilă după ce s-au cunoscut, în 2012, pe platourile de filmare ale emisiunii "Dansez pentru tine". S-au căsătorit în 2013, dar din cauza certurilor, au divorţat în 2014. S-au împăcat, însă, iar Sofia a venit pe lume în 2016. Cuplul nu a rezistat, totuși, iar în 2018, Bianca şi Victor şi-au spus definitiv "adio", dar au decis să rămână în relaţii bune pentru fetiţa lor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la droguri nu se prinde sarcina .vrei sa faci copii strimbi ca tine ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272