REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bianca Drăgușanu și fiica, vacanță de lux în Turcia! Cum se distrează Sofia

Bianca Drăgușanu și fiica, vacanță de lux în Turcia! Cum se distrează Sofia

Replica API 25 iulie 2022 | 00:00 832

Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță! Nu alături de Gabi Bădălău, cel alături de care trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi, ci împreună cu Sofia, fiica pe care o are din mariajul cu prezentatorul Victor Slav.

Bianca Drăgușanu se bucură de vacanță alături de fiica sa, Sofia

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au separat în anul 2014, dar au păstrat o relație amicală de dragul fiicei pe care au împreună. Micuța Sofia petrece timp cu ambii părinți, care îi fac orice poftă.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu este cea care a plecat cu fiica sa în vacanță. Desigur, nu a ales o destinație din România, ci o zonă exclusivistă din Turcia, cu hoteluri costisitoare la care nu oricine și-ar permite să se cazeze. Dar, banii nu sunt o problemă pentru diva noastră, iar distracția și relaxarea sunt neprețuite!

Se pare că Bianca și fiica Sofia s-au cazat la un hotel de cinci stele pentru care turiștii sunt nevoiți să scoată din buzunare chiar și 4.000 de euro pentru trei nopți de cazare!

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de reality-show-uri

Bianca Drăgușanu este o femeie împlinită și se mândrește că banii pe care îi are sunt rezultatul muncii proprii și a eforturilor depuse.

Chiar dacă își dorește să-și rotunjească veniturile, Bianca nu este dispusă să mai participe curând la un reality-show de tipul Survivor sau Asia Express. Este de părere că sacrificiile pe care le implică o astfel de emisiune sunt prea mici, iar recompensele financiare oferite participanților, insuficient de stimulante.

Bianca Drăgușanu formează în prezent un cuplu alături de omul de afaceri Gabi Bădălău. Relația lor este marcată de certuri frecvente, despărțiri cu cântec și împăcări pasionale, însă indiferent de gravitatea conflictelor pe care le au, par să-și găsească mereu drumul unul spre celălalt, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracu copil, ce o avea de invatat de la masa..@ si cand o afla k masa e o gonflbila a tuturor, asta e subiect,,de stiri?
0
1
Copilul ala de cordeza asta, peste cativa ani, o alta vedeta
1
0
si-a adus si asta aminte ca are un copil ?
2
0
Cordrlyna KORDACYUNEA BunacYunea
0
1
primeste vaucere..ca este persoana defavorizata...in aceasta tara nu trebuie sa muncesti..sa te chinuiesti...romania,tara grijulie,are grija de tine...primesti ..vaucere...pensii din banii statului..si alte pomeni electorale...asa ca draga dle. gigi...dna este asigurata...
1
1
cime plateste??cordeza n.a muncit o zi in viata,exceptind alupigusul.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272