REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Bill Gates: Suntem aproape de finalul pandemiei. Fiecare zi rămâne tragică

Bill Gates: Suntem aproape de finalul pandemiei. Fiecare zi rămâne tragică

Replica API 15 martie 2021 | 20:28 4183

Bill Gates a spus într-un interviu că purtatul măștii de protecție este similar cu purtatul pantalonilor.

Bill Gates

„Nu mi se pare că a purta mască este așa o mare problemă. Adică, le cerem oamenilor să poarte pantaloni. De ce purtarea măștii a fost politizată?”, a spus Bill Gates, potrivit alephnews.ro, citat de stiripesurse.ro.

„Masca ajută foarte mult. Deși suntem aproape de finalul pandemiei, fiecare zi rămâne tragică”, a adăugat Bill Gates.

Bill Gates a mai spus că răspunsul SUA în fața pandemiei de coronavirus a fost „slab”.

Chiar dacă cel mai cunoscut miliardar al lumii a criticat modul în care SUA a gestionat pandemia de coronavirus, Gates a lăudat administrația Trump pentru finanțarea cercetării și dezvoltării de vaccinuri derulate prin intermediul proiectului Operation Warp Speed.

„Am finanțat foarte mult tot acest proces de producție de vaccin. Patru din primele cinci vaccinuri au fost finanțate de BARDA – sector public SUA. Și asta ne demonstrează că ne apropiem de final. Vaccinurile acestea sunt adevărate miracole. Mulțumesc lui Dumnezeu că sectorul privat a scos-o la capăt, primind bani de la Guvern”, a explicat Bill Gates.

Gates a donat 1.75 de miliarde de dolari prin intermediul fundației sale pentru a ajuta dezvoltarea de vaccinuri și tratamente anti-COVID.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mori tu cu ma-ta si tot nemul tau pana la asaptea spita ca noi suntem analfabeti si tu nu te cobori la nivelul nostru maimuta urlatoare doar ne-ai facut babuini ? ce nu te cobori ma Secatura cum iti permiti sa ne jignesti daca noi nu avem o opinie ca a ta? unde nu te cobori sa ne sugi pula nu tu si ma-ta! Si tu ala care spui ca nu avem licente sa mori tu maine si nemul tau ca nu avem noi licente! Tipic romanesc cu cat spui unui dobitoc ceva el spune ca nu ai?
2
0
pai stie,in plm,in nov 2019,nu au facut ei repetitie generala.....chipurile in caz de pandemie de chiar coronavirusu' plmele....bate la ochi tare de tot ,da' ....noi credem ce nu se spune,exact ce vor astia...
6
3
Asta zice ca "pandemia care omoara Romania" este aproape de final,probabil este satisfacut de rezultate:de cati bani a castigat si de cati oameni au murit!A avut cobai peste tot in lume.
6
4
asta a stiut cand este inceputul si acum stie si ca ne apropiem de sfarsitul pandemiei? de unde stie el cand este sfarsitul pandemiei? a programat el totul
7
4
"cererem oamenilor sa poarte pantaloni"......ba du-te'n plm cu banii si inteligenta ta!te-ai erijat in conducatorul oanenilor?de cind plm "ceri" tu oamenilor....futu-te'n git de scursura dracu',tu si cu cine plm mai faceti voi jocurile pe lumea asta....
11
5
Spectacolul se termina , organizatorii ne anunta ca a fost un real succes !
7
2
specific si... traditional romanesc!
5
3
dobitocule du-te ma la ma-ta ca nu am piratat nimic sacatura umana.Ai piratat tu zevzecule.Nu mai abera cacat cu ochi am licente cumparate la tot coaie fripte
7
4
Nu voi da curs jignirilor babuinilor de mai jos. Este sub demnitatea mea sa ma cobor la nivelul lor. Reactiile astea nu fac altceva decat sa-mi confirme ce am spus in primul comentariu. Ignorantii cand raman fara argumente devin agresivi verbal si jignesc. Asa se apara ei. Asta este nivelul intelectual al personajelor de genu. Ce e trist ca persoanele astea eclipseaza numeric oamenii de calitate.
13
5
Ma pis pe mamele voastre si pe mormantul bunicilor vostri daca nu aveti Windows cu licenta! Este munca lui si merita sa fie platit, altfel ma cac pe mormantul familiilor voastre!
7
15
Myke esti cel mai idiot..habar nu ai de Copernic...Mai bine ia-l in gat pe gates si crapati dracu
12
13
Tu si mata sa ii swgeti coaele lu asta
12
13
E absolut incredibil cat de blamat poate fi omu asta de toti idiotii . In 2021 este la fel de rau sa fi un geniu precum era pe vremea lui Copernic cand oamenii erau arsi pe rug fiindca isi permiteau sa gandeasca pentru ei. La fel de fantastic este cum milioane de prosti se inchina orbeste la zei fara sa se mai intrebe daca exista sau nu dar sunt atatia care pun la indoiala existenta pandemiei.. Bezna mintii. Nu am sa inteleg mintea prostului in veci. Colcaie lumea de frustrati si prosti "specializati" in toate domeniile pe youtube.
24
19
ci pesedeul v-a bagat un cip in cap care se plimba linistit prin vid.
15
6
Jegul asta fara pregatire medicala stie el cand se termina plandemia. Mor de ras.
20
16
bre, vezi ca iti deversi laturile de pe o copie piratata a muncii lui. ti-ai dracu de idioti.
18
10
Scarbis asta la impuscat pe ceausescu
15
14
Asta trebuie impuscat.Baba-Vanga asta poarta toata vina.cretinoidul asta si-a investit bani in afaceri cu masti,vaccinuri si alte cacaturi,normal ca el ne va spune cand se termina pandemia ca i-a ghicit lui ma-sa in cur si s-a vazut viitorul. nenorocitul astastie el cacat cu bani sa crape dracu si sa-si ia miliardele cu el in cosciug cat mai curand el si neamul lui.satanistul pentru bani o voinde si pe ma-sa asta.sa faca bani! bani! Lua-te-ar dracu cu banii tai si afacerile tale! Scursura umana!
31
25

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468