REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Birchall: Se impune majorarea, în regim de urgenţă, a pedepselor pentru infracţiunile de împiedicare a răspândirii bolilor

Birchall: Se impune majorarea, în regim de urgenţă, a pedepselor pentru infracţiunile de împiedicare a răspândirii bolilor

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 1023

Ana Birchall

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall este de părere că se impune majorarea, în regim de urgenţă, a pedepselor pentru infracţiunile care vizează împiedicarea răspândirii bolilor, fuga din carantină şi transmiterea deliberată de boli.

"Da, susţin şi consider că se impune majorarea, în regim de urgenţă, a pedepselor pentru infracţiunile care vizează împiedicarea răspândirii bolilor, fuga din carantină şi transmiterea deliberată de boli. Ministerul Justiţiei, care are drept de iniţiativă legislativă, trebuie să vină urgent cu această modificare legislativă", scrie Birchall, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că "legea nu este facultativă, ci obligatorie pentru toţi".

"Sunt convinsă că foarte mulţi români înţeleg că trecem printr-o situaţie care reclamă calm, dar şi responsabilitate individuală şi colectivă! Iar cei care ţin neapărat să fie teribilişti, să mintă sau să ignore deciziile legale ale autorităţilor statului român trebuie să suporte sancţiunile legale! Legea nu este facultativă, ci obligatorie pentru toţi!", precizează Birchall, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti o secatura si te joci cu salamul in fapt.
2
0
Chiar asa s-a exprimat? Sa fie atat de proasta? Cum adica, sa fie pedepsiti cei care impiedica raspandirea virusului? Bun asa!
5
0
l-a virusat ESCU
2
3
TARFA !!!!
4
1
vreau in carantina cu asta
3
1
Trebuie sa te inchidem pe tine si pe toti cretinii isterici!
6
3
inchideti totul, inclusiv granitele si scoasa armata si politia in strada la supravegheat
4
3
Ce logica!!! Cum sa fie infractiune impiedicarea raspindirii bolii.Atunci medicii comit infractiuni cind ingrijesc bolnavii si limiteaza raspindirea virusului. Ce logica!!!
3
1
Noi suntem de acord.
4
3
Ano,hai taci si suge-o!
6
0
ce o recomanda pe duduia asta sa faca recomandari pe justitie? a fost judecator sau procuror? a fost profesor universitar de drept? Mai lasati-ne in pace cu habarnistii astia
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272