REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bloc între case, pe strada Nicolae Iorga! Constănțenii din zonă, invitați să-și spună părerea

Bloc între case, pe strada Nicolae Iorga! Constănțenii din zonă, invitați să-și spună părerea

Replica API 26 decembrie 2019 | 00:00 1061

Blue Bike Development SRL, prin Stere Iorgoveanu, Octavian Caraivan, Marcela Chiru şi Viorica Petre, intenţionează să construiască un bloc în inima Constanţei! Este vorba despre zona aflată în imediata apropiere a IPJ Constanţa.

În acest sens, pe site-ul primăriei a fost postat anunţul de consultare privind elaborarea PUZ - delimitat de str. Nicolae Iorga, str. Bucovinei, str. Bogdan Vodă. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ în perioada 23 decembrie2019-7 ianuarie 2020. Blue Bike Development SRL, înfiinţată în anul 2012, a ridicat în Constanţa şi Mamaia, în ultimii ani, mai multe imobile. Terenul are suprafaţa de 443 mp, cu funcţiunea curţi, construcţii. Societatea intenţionează să ridice în această zonă un bloc cu 2 etaje.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si pe strada barbu lautaru nr 11 se construieste un mastodont intre case isc-ul ne mai trezim si noi din somnul de frumusete makidonilor sa aveti zile cate margele aveti la gat si sa ne lingeti ouale cu tot vu giugele
0
0
Publicul stie deja ce are de facut. Regulamentul Local e clar si public, iar actiunea e ilegala - il violeaza si regulamentul local si legislatia. Nu va fi niciun bloc.
0
0
Au votat pensionarii, asistatii si makedonii, iar restul au stat in casa. Asa ca de 20 de ani suferim cu totii. Nu cred ca se mai poate repara ceva dar macar sa nu se mai distruga. Asa ca jos mafia psd!
0
0
Fagabou,bine va face. V-a trantit HCoanda, Ferentariul in zona, parcare cu plata peste tot, face blocuri peste spatii verzi, tine radetul ca sa va jupoaie sa aiba tiganimea caldura gratis din ce va fura pe voi la caldura, ce mai vreti?camere pe strazi nu exista, tiganii sunt lasati sa faca ce vor, le tot construieste maghernite in zona, vand tigari linistiti in piete. Orasul e distrus de alegerile voastre proaste in functia de primar.
1
1
am disparut in rromania
4
0
Cum naiba doar iliescu, nastase, mazare, oprisan sunt hoti! Dar basescu, videanu, udrea, pinalti ce sunt bai retardatilor. O sa vina chitac cu gasca de pnlisti si o sa fure la fel. Cat de ipocriti sunteti. Uitati va in consiliul local la pnlisti.nu sunt mai presus decat psd. Sau pmp!
2
0
nu mai dati autorizatii aiurea pe Barbu Lautaru o straduta mica s a construit ditamai blocul intre case nu a intrebat nimeni nimic, strada sa aglomerat din cauza masinilor parcate cei care s au mutat ocupa toata strada cu masinile lor, etc treziti-va
5
1
Ce de nefericiti si-au petrecut Craciunul mancand rahat aici! Idiotilor, doar venin si ura aveti in voi? Oameni mici...
1
9
Fagadau in Puscarie - averea ascunsa si Parandaratul confiscat ! Toata Europa stie ce corupt este ... oamenii se crucesc ! Se intreaba cine l protejeaza si tolereaza inca !
7
1
Sa faca Fagaboul sondaj de opinie ca la proiectul de pe str Mircea nr 47 sau aici are interese financiare si nu il mai intereseaza parerea vecinilor. Vecini acum stiti ce aveti de facut cereti sondaj
4
1
serios ? mache infractori ? de 30 de ani in tara se fura ca-n codru ... nastase, iliescu, mazare, oprisan etc etc tot mache sunt ?
6
3
mai e un bloc in spate la trandafirul. 2 etaje la strada si inca trei retrase cut 99.9 plus peste tot trotuarul. Nu il daeama nimeni ?
4
0
Blocul este Pplus2 doar deocamdata, ulterior cipanul va cere extinderea fara numar fara numar fara numar.
13
2
Nu tine cont de opinia cetatenilor,e doar praf in ochi sa respecte etapele legale.Alegerile sunt singura modalitate sa il obligam sa dispara din functie.Odata cu el sa -l concediem si pe arhitectul sef,sa vina cineva cu viziune arhitecturala pentru orasul asta ,furat si batjocorit de 30 de ani.aIn cartierrle noi au lasat niste stradute cat sa treaca oile.
16
1
Sa va moara copiii, si-odata cu ei rasa voastra spurcata de infractori.
13
5
Si in anu care vine speram sa scapam de tine - multi ani in puscarie iar spaga confiscata la Camine sa fie donata ! Clica ta sa te urmeze sa scapam pe veci de voi !
21
1
CL si cel mai slab primar din istoria Constantei continua distrugerea orsasului
21
1
Pariu ca cele 2 etaje devin minim 4?
33
1
mai bine invitati publicul sa transmita observatii pe 29 -31 februarie. ati ales perioada strategic deci sunteti in cardasie cu machedonii biciclisti. primaria constanta este agentie imobiliara machedoneaca.
29
3
Publicul este invitat sa transmita observatii si propuneri in perioada 23 dec 7 ian 2020 In perioada de minivacanta, Parerea mea este ca au ales perfect in complicitate cu organele abilitate. Blocul va avea 4 etaje cu mansarda dubla, adica un regim de inaltime de 6 ETAJE. Bloc intre case. FAGABOU, DNA nu doarme. Iti vine si tie randul. Trebuie verificat cum a fost retrocedat acest teren.
40
3
1. blocul are 2 etaje si 2. doar 1 din 4 actionari e make asa ca nu mai aruncati cu cacat aiurea
9
26
ce bloc ridica tantarii astia pe 400 de mp,distanta fata de vecini,loc de parcare,un cotet care pice la primul cutremur
28
3
Curios cum unii oameni nu reusesc sa obtina autorizatie pentru o casa, iar altii obtin autorizatie pentru un bloc intre case pe o suprafata mica. Poate explica arh sef VANTURACHE. ca are si el implicarea lui nu numai fatalau !
36
1
Armanlu nu chiari
23
8
Puz se aproba de consiliul local nu de primar
6
12
O strada imbacsita de trafic. Acesta poluare a fost generata de jungla urbanistica creata in ultimii 20 de ani. Cum sa ridici un bloc fie el si de doua etaje intr-o zona unde regimul de inaltime este maxim parter plus un etaj? Respectati legea!
28
2
Pe Strada Theodor Burada, in portiunea dintre B-dul I.C. Bratianu si Gara, langa vechiul magazin de biciclete Hara Bike, se construieste ceva tot de catre aceasta firma. Initial, vazand denumirea de "Bike" afisata pe banner, am crezut ca s-au imbogatit peste noapte cei de la magazinul de biciclete si isi extind afacerea. Acolo, pe Theodor Burada, pare sa fie un proiect frumos. Nu am citit in amanunt, eram oprit la stop si nu am avut timp. Deci nu comentez, ca nu sunt documentat. Un singur amendament: Fiind bloc, vor fi multi proprietari. Fiecare are o masina sau mai multe. Va fi greu...
21
0
PUZ ul se aproba de catre Consiliul Local, nu de catre Primar. Este o actiune LEGALA! Nu este si morala. Sa aprobi o constructie cu un regim de inaltime mai mare decat cea prevazuta in PUG si Regulament este de kkt! Nu cred ca PSD are majoritate, dar chiar si asa nu inseamna ca nu sunt vinovati. Acum si autoarea articolului este de kkt. Bloc de 2 etaje!?!?
7
12
si cetatenii din Faleza Nord au fost invitati sa-si spuna parerea, toti au fost impotriva construirii unui mastodont intr-un spatiu mult prea mic pentru o constructie asa de mare. Ce a facut cea mai corupta si incompetenta primarie din sud estul Europei? a dat autorizatie de constructie.
35
1
Autoarea este muci. Aia vor sa ridice un imobil cu doua etaje. Doua, vaco, doua. Si nu este langa sediul IPJ. In rest, dintrun anunt pe care l-ai citit si nu ai inteles nimic, ai facut un mare articol.
11
26
Blocuri peste tot , pe spatiul verde , in parcuri , intre case , intre alei , unde vrei si nu mai vrei , blocuri ! Orasul a fost mutilat definitiv !
42
3
Constantenii din zona sunt invitati sa-si spuna parerea daca Fagadau trebuie sa respecte legea sau nu.Ca noi nu avem alta treaba decat sa urmarim faradelegile lui Fagadau. Este ceva ca si cum te-ar viola cineva si la urma te intreaba daca ai fost de acord cu violul.Bascale pesedista.Azi nu-i injur pe pesedei, ca e zi de sfanta de sarbatoare, dar promit ca de luni ii spurc pe toti din Primarie asa cum imi vine mie la gura.
41
0
Incet, incet Constanta a devenit un cacat de oras.Zambiti ca se poate si mai rau.
47
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272