REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bogdan Huțucă: E OFICIAL! PNL a obținut o victorie ISTORICĂ la Constanța

Bogdan Huțucă: E OFICIAL! PNL a obținut o victorie ISTORICĂ la Constanța

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:41 2144

Bogdan Huţucă, preşedintele PNL Constanţa a precizat că datele sunt oficiale şi că, da, PNL a obţinut o victorie istorică la Constanţa.

Bogdan Huțucă

„Rezultatele sunt oficiale!

PNL a obținut o victorie istorică la Constanța. Țin să le mulțumesc constănțenilor care au votat PNL. Cu votul, cu sprijinul și cu încrederea lor, am reușit să înfăptuim acest moment istoric. A fost un vot pentru schimbare, un vot pentru o administrație dreaptă, a fost un vot pentru o altfel de politică. Totodată, vreau să le mulțumesc primarilor PNL, candidaților, echipelor de voluntari, susținătorilor și tuturor celor care, în această campanie, au ajutat pentru ca noi să obținem acest scor extraordinar.

După 20 de ani, începe un capitol nou pentru politica locală, pe care eu l-am numit deceniul liberal. Orizontul nostru este acela de a reclădi municipiul și județul Constanța, cu soluții concrete, cu oameni pregătiți care să demonstreze ce înseamnă politica pentru oameni, așa cum se întâmplă în unele localități din județul Constanța.

Votul este foarte important într-o democrație. Felix Stroe a înțeles foarte bine acest mesaj puternic, venit din partea constănțenilor și aroganța PSD a fost învinsă de ștampila de vot.

Alături de președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, alături de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, cu primarii și consilierii PNL din județ, avem un scop precis: acela de a reașeza județul nostru pe harta economică a Europei, pentru că Europa începe aici!“, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
faceti treaba pt oras nu faceti razbunari politice ganditiva ca nu santeti pusi pe viata
0
0
Te-ai pus bine cu asta !I-ti vei primi simbria sluga
1
0
Dupa 20 de ani, in care pensionarii s-au lasat MITUITI de catre CLANUL PUSCARIASILOR MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky, pentru un pui expirat si un kg de orez mizerabil, dupa 20 de ani in care constantenii au fost SILUITI sa plateasca CEA MAI SCUMPA APA si CALDURA din Romania ...
1
0
Dle Bogdan Hutuca, va urez succes la alegerile parlamentare pt ca PNL-ul sa obtina guvernarea in urmatorii ani, cat mai multi de aici inainte!
1
1
Sa vedem ce faceti pentru Constanta. In primul rand populatie asteapta o primenire a CJC. primariei si a celorlalte institutii locale. Vrem alti functionari si o alta atitudine fata de popor.
3
0
... nene, sa nu va pierdeti pe drum. Mai bine va apucati de treaba,,,, si in forta ... ca aveti multe de reparat prin constanta. Lasati gargara pentru alegerile viiotare.
3
0
Niste manglitori. Stim ce veti face, cam ceea ce au facut si ceilalti.
13
3
Chiar ca istorica. Adica o sa intre in istorie ca fiind unica victorie. O sa faca fix p ula noua administratie. Apoi o sa si dea seama lumea ca e aceasi marie cu alta palarie
13
7
Datele sunt oficiale dar ma tem ca nu sunt corecte. Eu cred ca ati trisat.Legitimitatea voastra este pusa sub semnul intrebarii.
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272