REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Bombă în lumea modei! Românca Andreea Sasu este însărcinată cu copilul lui Philipp Plein

Bombă în lumea modei! Românca Andreea Sasu este însărcinată cu copilul lui Philipp Plein

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 442

Surpriză de proporții în lumea modei! Andreea Sasu, românca din Pașcani care a făcut furori în toată lumea, este însărcinată cu primul copil! Tatăl este nimeni altul decât celebrul designer german, Philipp Plein. Acesta tocmai ce a anunțat public ruptura de mama a doi dintre băieții săi, italianca Lucia Bartoli.

Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp PleinAndreea Sasu

Andreea Sasu (34 de ani), cunoscută drept românca din Pașcani care a devenit celebră în Italia după ce a participat la câteva show-uri în Peninsulă, este însărcinată, anunță ziarul german Bild. Supriza vine însă abia acum, căci tatăl bebelușului este un creator celebru de modă. Este vorba de nimeni altul decât designerul german Philipp Plein, care este deja tatăl a trei băieți rezultați din relațiile cu alte două femei. 

Andreea Sasu îl face tătic pentru a patra oară pe Philip Plein 

Andreea Sasu și Philipp Plein au avut o relație amoroasă în trecut, dar au luat-o ulterior pe drumuri separate. 

Între timp, designerul german s-a mai iubit și cu o altă româncă celebră, este vorba de Mădălina Ghenea.  După românca noastră, Plein a început o relație cu influencera Lucia Bartoli, care i-a adus pe lume pe doi dintre băieții reputatului designer. 

Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp Plein

Chiar dacă anii au trecut, Philipp Plein a rămas, se pare, cu gândul tot la românca Andreea Sasu și iată că cei doi formează din nou un cuplu și vor deveni părinți în curând.

Designerul german a anunțat, de altfel, pe rețelele de socializare, că s-a despărțit de Lucia Bartoli, confirmând totodată pentru ziarul german Bild că este, din nou, îndrăgostit de românca Andreea Sasu. 

„Ne-am mutat împreună anul trecut”, a dezvăluit designerul pentru Bild. De altfel, Plein i-a făcut cadou Andreei de ziua ei un bolid de fițe, cu care tânăra s-a mândrit pe rețelele de socializare. 

Philipp Plein are trei băieți cu alte două femei  

Philipp Plein a precizat că a rămas în relații foarte bune cu Lucia Bartoli, mama a doi dintre băieții săi.

„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a mai spus Philipp Plein, pentru aceeași sursă.

Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp Plein

Philipp Plein, în vârstă de 45 de ani, a trăit până în luna octombrie anul trecut o poveste de iubire alături de Lucia Bartoli, o tânără influenceriță de 24 de ani, foarte apreciată în Italia.

În octombrie anul trecut, creatorul de modă a devenit tată pentru a treia oară, atunci când Lucia Bartoli l-a adus pe lume pe ce-al de-al treilea fiu al designerului, Rouge Sky Galaxy. Philipp și Lucia mai au împreună un băiețel, Rocket „Rocky” Halo Ocean, care a venit pe lume pe 16 mai 2022. 

Designerul german mai are, însă, și un al treilea fiu, Romeo Prince, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuieşte împreună cu mama sa, în Brazilia. Plein și-a ținut, însă, ascuns primul băiat, ceva timp, căci designerul a luptat pentru custodia acestuia ani întregi.

Philipp Plein este un reputat designer german, care a fondat brandul de modă ce îi poartă numele în anul 2008. 

Cine este Andreea Sasu?

Andreea Sasu are 34 de ani și este originară din Pașcani. Românca a devenit cunoscută în Italia după câteva apariții tv.

Andreea a mai avut o relație cu Philipp Plein în urmă cu patru ani, însă creatorul de modă a înșelat-o atunci. Plein a tot încercat să o împace pe româncă și iată că a reușit! 

„Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim.

Bomba in lumea modei! Romanca Andreea Sasu este insarcinata cu copilul lui Philipp Plein

Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine(…) Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu aș fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu… Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el.

Orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el.

Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, povestea românca în 2017, atunci când Plein și-a inaugurat magazinul de la București. 

Andreea Sasu s-a mutat în Italia în 2010 și a încercat să își construiască o carieră în televiziune, apărând într-o emisiune unde a jucat rolul de ispită, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-n ele ca la pacanele.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272