REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Borcea, traume după pușcărie. „Visez șobolanii și gândacii. Mergeam la toaletă cu Victor, mi-era frică”

Borcea, traume după pușcărie. „Visez șobolanii și gândacii. Mergeam la toaletă cu Victor, mi-era frică”

Replica API 21 ianuarie 2021 | 00:00 1269

Aproape cinci ani a stat în pușcărie Cristi Borcea, împărțind o vreme celula cu Victor și Giovani Becali. Prezent în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, Borcea a făcut dezvăluiri șocante despre viața trăită in penitenciar, în urma căreia a rămas cu mari traume.

Cristi Borcea, Denise Rifai

foto: Kanal D

“Visez de două, trei ori pe săptâmână pușcăria, șobolanii și gândacii care mișunau peste tot. Nu era frigider, nu era apă caldă. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram patru. La Poarta Albă eram 12 în cameră. Se spune că e zona VIP, că nu sunt etaje, sunt foste unități militare. E verdeață multă. La Slobozia, Rahova nu e verdeață. Erau toalete turcești, toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Mergeam la toaletă cu Victor. Mi-era frică” (n.r. Victor Becali, condamnat și el la închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”).

Borcea a vorbit și despre femeile care l-au vizitat la închisoare, dar și despre speculațiile că ar fi întreținut relații intime cu două asistente. ”În pușcărie, au fost momente când m-am simțit rău. Le cer iertare părinților pentru durerile pe care le-am produs. Nu am fost cu nici o asistentă. Au venit și Alina, și Valentina. Am făcut copiii în permisii. Am făcut în patru ani, patru copii”, a mai spus acesta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cea mai mare trauma a ta a fost sofrone doctora
4
0
ai doi copii facuti la puscarie unu cu banuta si unu cu balosu
6
0
ti a facut balosu raport de ochii lumii sictir javre ordinare iai umplut de bani pe dinca mate balosu banutza
6
0
ce puscarie ai facut si tu te pazeau gardienii la centrala termica . stateai la soare toata ziua pe sezlong ar trebuie sa faca dinca banuta mate puscarie in locul tau si aia de iti aduceau tot ce iti doreai tu
6
0
aveai doua frigidere la poarta alba cand venea alina si valentina la vizita te cotarceai pe acolo cu baiatul ala bun scriosteanu sticle de wiski pastile stepper denisa sofrone etc
6
0
ti-o indesai in cur ???
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389