REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

BOSCHETĂREALĂ la DRUMUL MARE: Tot MAI MULȚI tineri se CAZEAZĂ pe NISIP

BOSCHETĂREALĂ la DRUMUL MARE: Tot MAI MULȚI tineri se CAZEAZĂ pe NISIP

Replica API 8 iulie 2020 | 00:00 4878

După petrecerile din weekend, amețiți de aburii alcoolului, mai mulți turiști dar și constănțeni au adormit pe unde au putut, prietenii cu care aceștia erau lăsându-i să „tragă un pui de somn”. Acesta este și cazul a trei bărbați „obosiți” după o noapte plină și adormiți în poziții care mai de care mai amuzante și mai inconfortabile.

În weekendul trecut, terasele de la malul mării au fost pline, iar atunci când distracția este în toi, se pare că nu se mai ține cont de cantitatea de alcool consumată. Ei bine, după astfel de petreceri, somnul, inevitabil, își face apariția, însă unii par să se simtă atât de bine încât nu vor sub nicio formă să plece, așa că adorm pe unde apucă.

Așa s-a întâmplat și în cazul unui constănțean, care după o petrecere pe cinste a adormit lângă o baracă de pe plaja din zona Pescărie. A dormit cât a dormit iar când soarele a început să ardă acesta s-a trezit supărat dar și uimit că nu știa ce i se întâmplă. „Nici nu știu cât este ceasul… ce s-a întâmplat? Am cam petrecut azi noapte cu niște prieteni, am băut și noi puțin și am zis să mă odihnesc un pic… acum… plec acasă!” a reușit să spună bărbatul.

În Vama Veche este o normalitate…

În weekend, Vama Veche a fost una dintre cele mai dorite destinaţii de vacanţă, după lunga perioadă de pandemie. Deşi în ultimii ani, în stațiunea sudică a litoralului românesc s-au amenajat diverse spații ce cazare, plaja a rămas pentru mulţi locul unde se distrează, mănâncă, se îmbată și dorm. Într-o astfel de situație au fost și mai mulți tineri aflați în Vamă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum poate COVID-ul sa ocoleasca aceste specimene ?
2
0
Ce panarame de oameni boschetari cu acte
2
2
Cine a fost in Anglia a vazut ca acolo sunt strazi unde poti calca pe femei si barbati matoi nu doar vara. Si apoi,multi din cei ce critica au fost ei insisi macar odata in viata in situatia matolului,chiar daca nu neaparat cazut. Boschetari sunt cei ce au un anume mod de viata,nu cei beti ocazional,poate chiar pentru prima oara intr-un hal adus de anturaj.Unii regreta cand se trezesc ,altii traiesc asa,vasnic matoi,dar ei nu sunt luati in vizor si nici nu sunt turisti.
9
1
Ciuma esti tu ma, si nu esti rosie esti ciuma vomitata.
4
3
Tu cu siguranta esti pielea pulii!
8
0
Noi tineri santem viitoru tari
6
7
stropiti rapanosii cu clor!
4
5
mare cacat...
4
1
astia-s aia care nu vor sa dea 20 de lei pe sezlong.
6
8
in vama veche lumea se distreaza bine
9
4
Cezaro, vezi ca vine postasul cu pensia, lasa calculatoarele ca nu-s de tine.
5
4
Articole mai inteligente nu se gasesc?
10
1
cezara tu esti o baba comunista ,astept si comentariu celebrului "cetatean" comunist si pesedist notoriu comentator pentru fagadau si ciuma rosie .
7
6
ei sunt tinerii frumosi si liberi
9
9
boschetareala e cand dormi in boscheti, astia dorm pe nisip, bancute
9
1
niste macho de gunoi la odihna...
7
2
Drogati , betivani, pishati pe ei !
22
11
Au fost rapusi de antenele 5G ale lui Bill Gates. lol
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369