REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Boșii de la Universitatea Ovidius nu pot vorbi decât la telefoane iPhone 13Pro Max

Boșii de la Universitatea Ovidius nu pot vorbi decât la telefoane iPhone 13Pro Max

Mirela PASCAL 21 noiembrie 2022 | 00:00 4897

Că tot vin sărbătorile! După Autoritatea Navală Română (ANR), și Universitatea Ovidius își trage telefoane de lux. Vorbim despre cele mai nou modele lansate de iPhone, fiind vorba despre 3 aparate iPhone 13Pro Max, pentru care plătește, în total, 1200 de euro.

Rectorul Ion Iliescu

Criza economică nu este pentru toată lumea, după cum ne dăm seama! În timp ce unele instituții strâng cureaua și fac economii, pentru a reduce cheltuielile, Universitatea Ovidius Constanța își permite luxul de a-și cumpăra telefoane de ultimă generație. A lansat, recent, mai multe licitații în vederea achiziției aparatelor mobile.

Telefoanele au fost cumpărate direct de la firmele Dante International SA, Istyle Retail, și Office Max. Pentru fiecare în parte, UOC a plătit aproximativ 6000 de lei.


Ne imaginăm că posesorii smartphone-urilor nu vor fi femeia de serviciu și omul de la pază!

Reamintim că, recent, și ANR a cumpărat telefoane de lux marca iPhone 14 Pro 5G, 128GB, Space Black, în valoare de 17.832 de lei, fără TVA. De asemenea, s-au achiziționat și 3 iPhone 14 Pro Max 5G, 128GB, Space Black, în valoare de 10.655 lei, fără TVA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu doamna Nita, sotia fostului sef Ratc,sefa la achizitii cu Galan Stere vamuitorul sef al achizitiilor, garantat telefonul e ptr cineva din gasca Vancea.
0
0
nu mai fity saraky
2
0
Pai cum sa aiba Oligarhul nevoie de telefonul lor de doi bani ? Bai sarakilor. Ala este Master of ICC.
12
4
De ce nu lăsați sa se comenteze la articolul legat de fiul procurorului Nita? Doream sa ii transmitem condoleanțe!!
5
0
Domnul din imagine, zici ca-i imbracat cu staegul secuilor....
5
1
Sunt angajati care au salariul pe jumatate din pretul unui asemenea telefon sau chiar mai mic! Nu se platesc sporurile (care nu se dau din buzunarele conducerii), orele suplimentare, nu se mareste cuantumul bonurilor de masa! Totul ca sa aiba conducerea bani de aruncat pe toate prostiile! Rusine!
8
2
unde sunt ma acum institutiile statului de drept sa cerceteze?la somn?deaia se pleaca masiv din tara, aici nu mai avem ce face, doar sa ne angajam pe 2 lei, mai bine plecam
12
2
Fac meditatii la drept penal, prietenii stiu de ce
12
0
1200 iuro ptr 3 aifoane 13 max e foarte bun pretul, vine 400 per bucata, e foarte foarte bine vreau si eu 20 buc ptr olx
8
0
UOC cea mai corupta universitate cu cei mai mari spagari. Reteaua prin care se colecteaza spagi este patronata de aceleasi persoane din anii 2010. Cu bani rezolvi orice problema la orice facultate. De la arte la medicina si de la sport la drept poti sa cumperi lucrari de licenta si examene. In fiecare facultate sunt oameni ai decanului care te ajuta daca ai bani. Si decanii cotizeaza mai departe sa fie siguri de un loc bun dupa urmatoarele alegeri. Bani sa ai, ca de primit se omoara profesorii sa te ajute, contra cost desigur. UOC cea mai p*****a si corupta universitate din Romania.
18
4
Bataie de joc de bani publici. Cam asa sta treaba, de aia suntem unde suntem, pentru ca pot! Pentru ca li se permite prin acceptarea tacita a voastra, a noastra. Avem impresia ca ce nu ne afecteaza direct, e normal. Mentalitatea, lasa domle sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva, ne-a adus aici. Averi justificate cu matusi Tamara sau bunici, ii lasa sa-si faca jocul marsav. Apropo, stiti fiica lui a fost transferata la alta grupa, doar sa fie langa iubi, lucru inposibil pentru alti studenti. Pentru ca pot!
23
2
Daca iphone 13 pro max e cel mai nou model inseamna ca e stire de anul trecut. Nici macar atata lucru nu se informeaza ziaristul sau ne place sa scriem intentionat titluri cu impact care dezinformeaza.
16
7
In mom publicarii articolului, pe emag mai ieftin de 7500 nu gaseai un iphone 13 pro max 256gb Hmmmm
11
1
Baronul sef Oligarhul de la RA ANR Giurgiu SRL Republica Autonoma nu are nevoie. Zic !
18
0
Acum le-ar trebui tot ecosistemul Apple, macbook, iPad, etc. Dar cum ei folosesc iPhone-ul doar pentru apeluri, si-ar prinde urechile. Chelului iitrebuie tichie de margaritar.
12
0
E naspa
6
1
Cam slabuti fata de Bossi de la ANR Central si ANR local, la Baronii locali, adica Directorii de Zonale.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212