REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Britney Spears s-a internat din nou la psihiatrie

Britney Spears s-a internat din nou la psihiatrie

Replica API 5 aprilie 2019 | 00:00 376

Britney Spears

Britney Spears trece printr-o perioadă dificilă şi s-a internat din nou într-un spital de psihiatrie. Ea însăşi a cerut să facă un nou control la un centru de boli mintale.

Cântăreaţa Britney Spears, de 37 de ani, va petrece 30 de zile internată din nou într-un spital de psihiatrie. Diva a luat-o razna după ce a trebuit să-vegheze la căpătâiul pe tatăl său grav bolnav timp de mai multe luni. Ea a cerut să fie internată la un centru de boli mintale, fiindcă nu mai suportă să vadă suferinţa părintelui. Potrivit informaţiilor obţinute de tmz.com, Britney s-a internat în spitalul de psihiatrie săptămâna trecută. Tatăl său, Jamie Spears, care s-a ocupat de cariera ei, a suferit o ruptură de colon în urmă cu câteva luni. A fost operat de două ori, însă are în continuare probleme din cauza unor complicaţii care au survenit. Fragilă şi doborâtă de stres emoţional, vedeta a decis să ceară ajutor medicilor. “Avem nevoie să ne acordăm timp şi pentru noi înşine”, a spus diva fanilor într-o postare pe o reţea de socializare în ziua de 3 aprilie.

Cântăreaţa Britney Spears are o relaţie specială cu tatăl ei, care a ajuta-o să nu mai sufere de tulburări mentale, după ce a luat-o razna în 2007. În ciuda trataemntelor pe care le-a făcut, ea nu şi-ar fi revenit însă niciodată complet. Britney ar fi avut probleme mintale chiar înainte de 2007, când s-a tuns cheală şi a fost internată de urgenţă într-un centru medical din Malibu. Tot în 2007, a fost surprinsă atacând o maşină cu umbrela, după divorţul de fostul dansator Kevin Federline (41 de ani), care i-a fost soţ timp de numai 3 ani. În 2008, cântăreaţa a fost internată la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles sub infleunţa drogurilor. Ca urmare, Federline a obţinut singur custodia celor doi copii ai lor, Sean Preston (14 ani) şi Jayden-James (13 ani). La scurt timp după aceea, Britney a fost din nou internată la psihiatrie la Centrul Medical UCLA Ronald Reagan. După aceea, justiţia a decis ca ea să fie plasată sub tutela tatălui său şi a avocatului Andrew Wallet, dându-le control total al averii acesteia, care în prezent este de 215 milioane de dolari. Britney Spears s-a internat din nou la psihiatrie şi fostul soţ îi cere deja mai mulţi bani pentru creşterea copiilor lor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sincer, imi pare rau ! A fost o cantareata talentata si foarte frumoasa ! Ii doresc numai bine !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212