REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Bruce Willis, marele absent de la aniversarea propriilor fete! Actorul rămâne autoizolat cu fosta soție

Bruce Willis, marele absent de la aniversarea propriilor fete! Actorul rămâne autoizolat cu fosta soție

Replica API 30 aprilie 2020 | 00:00 1117

Bruce Willis

Foto Gettyimages

Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, a părăsit casa în care locuiește cu actuala soție și cei doi copii ai lor la începutul pandemiei pentru a se izola alături de fosta soție, actrița Demi Moore și fiicele pe care le au împreună. Celebrul actor a ratat ziua de naștere a lui Mabel, care a împlinit opt ani în aprilie, și se pare că nu va fi alături nici de Evelyn atunci când micuța va face cinci anișori, scrie click.ro.

Bruce Willis a luat decizia controversată de a se izola cu fosta soție și cu cele trei fiice adulte ale lor. El se află de mai bine de trei săptămâni alături de ele și nu se ferește să apară în imagini amuzante care documentează modul în care petrece carantina alături de fosta soție.

Bruce Wiilis și Demi Moore

Foto Arhivă personală

A îmbrăcat pijamate asortate cu fiicele și Demi, a contribuit la tunsoarea fiicei mijlocii pe nume Tallulah și, judecând după imaginile încărcate pe Instagram se simte relaxat și împlinit în fostul cămin. În timp ce Bruce pozează bucuros alături de Demi și fiicele ajunse la maturitate, actuala soție distribuie, la rândul ei imagini din concediul pe care l-a petrecut vara trecut alături de actor și cei doi copii ai lor.

Bruce și Emma Heming alături de cele două fiice

Foto Arhivă personală

După ce se va termina pandemia va fi nevoit, totuși, să se întoarcă acasă la actuala soție și la două fiice pe care le are cu aceasta. Va avea explicații serioase de oferit, căci va lipsi și de la ziua de naștere a celei mai mici dintre fetițe, după ce deja a absentat motivat de la petrecerea lui Mabel, care a împlinit 5 ani în luna aprilie.

Apropiații actorului neagă zvonurile legate de o eventuală despărțire

Prietenii actorului neagă speculațiile potrivit cărora între el și actuala soție lucrurile nu mai sunt atât de roz, iar despărțirea se află la un pas distanță. Ei susțin că nu există probleme în relația lui cu Emma și că totul este mai bine ca oricând, în ciuda deciziei cel puțin bizare a lui Bruce de a se autoizola cu fosta nevastă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bruce ....o mizerie de om ..
0
0
gaina batrana face ciorba cea mai buna.Pandemie veselie limba-n pizda sa iti fie.N-am avut alta rima
2
0
Mare derbedeu actorul Bruce. Cand la una cand la alta.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272