REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CA-N FILME de comedie. Un ponei confiscat de Poliţia Locală a sărit din maşină şi a început să alerge pe bulevardul care străbate Mamaia! VIDEO

CA-N FILME de comedie. Un ponei confiscat de Poliţia Locală a sărit din maşină şi a început să alerge pe bulevardul care străbate Mamaia! VIDEO

Replica API 29 iulie 2019 | 04:29 739

Situație desprinsă din filme de comedie duminică, 28 iulie, pe bulevardul care străbate stațiunea Mamaia! Un ponei a rupt-o la fugă pe bulevard, printre mașini!

În urmărirea animalului folosit pentru "distracția" turiștilor a pornit proprietarul; ulterior, în trafic s-a alăturat, pe urmele poneiului, și o mașină a Poliției Locale! Ulterior, s-a alăturat misiunii și o mașină a Poliției Naționale.

Oamenii legii au încercat să... "tragă pe dreapta" animalul nărăvaș, care începuse să pună în dificultate șoferii. Alți șoferi în schimb, au încetinit și au început să filmeze scenele, pe care le-au descris ca fiind... hazlii!

Update:

Animalul era folosit pe plajă de un minor în vârstă de 16 ani, din Ovidiu, pentru activități ilicite de plimbări pe plajă și fotografii cu turiștii, contracost. Minorul a fost găsit pe plajă, în zona Butoaie, polițiștii locali luând decizia indisponibilizării poneiului și aplicarea unei amenzi.

Poneiul a fost preluat cu o autoutilitară și urma să fie dus la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, moment în care a sărit din mașină și a luat-o la fugă pe bulevard. De aici, întreaga urmărire, în sprijinul Localei intervenind, așa cum arătam mai sus, și o patrulă a Poliției Naționale.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi cer scuze ca nu am prins poneiul , o sa mai exersez aruncarea lasoului
4
0
Sunteti niste tarani obositi astia din Ovidiu!Ma refer aici la autoritati!Localnicii nu au nici o vina k la Pulitia Localnica au angajat semi analfabeti!Unde s a mai vazut sef la Pulitia Locala sa nu faca decat sa respecte ce latra tantarul ala idiot?
2
2
esti un mare dobitoc daca vorbesti asa de cei din Ovidiu
3
0
tinetimi calul ca eu am treaba . voi nu
2
0
... sunt protejati de Primarul SCUPRA ca sa il voteze la anul ! Asa a si castigat la primul mandat : cu mii de mici si beri la halba date gratuit de Nicusor Constantinescu si PSD la Popas Cismea ! In mandatul 2 a fugit ca curva la aia de la putere ! Cum dracu sa cresti ponei intr-un oras ca Ovidiu si Politia Locala de la Primaria Ovidiu sa nu ia nici o masura ! Ne-au disperat tiganii cu mirosul de balegar pe str. Ciresulu ! Dar ce pretentii sa avem cand tiganul ala cu poneiul pleca pe jos 15 km in fiecare dimineata pe Sos. Nationala spre Mamaia si Politia Locala Ovidiu nu cobora din masina !
7
2
Politia locala mai bine puneau o caracatita la copita poneiului si apoi chemau platforma pentru parcare ilegala a poneiului in Mamaia lor.
18
5
cati oligofreni sun in tara asta!
13
0
cu drag in locul poneiului ca sa fie hazliu. Si pe urma i-as da proprietarului cacatul la lins !!!
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212