REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ca să facă treburile singur, Robert Șerban n-are nevoie de viceprimar

Ca să facă treburile singur, Robert Șerban n-are nevoie de viceprimar

Virgil STOIAN 7 septembrie 2023 | 00:00 3128

Eforie e printre singurele orașe din țară fără viceprimar. Cu toate că PNL deține majoritatea în Consiliul Local, cu 10 consilieri din 17, iată că la trei ani de la alegeri localitatea funcționează fără viceprimar. Motivul se pare că ar fi chiar... primarul. Cu toate că mulți dintre consilierii PNL și-ar dori funcția, Robert Șerban vrea să facă singur legea în oraș.

Ca sa faca treburile singur, Robert serban n-are nevoie de viceprimarRobert Șerban

Chiar dacă are majoritate în Consiliul Local, sau poate chiar din acest motiv, Robert Șerban își permite să guverneze singur neavând nevoie de un viceprimar. Cu toate că ar avea de unde alege, acesta se pare că preferă să nu colaboreze cu nimeni, dovedind încă o dată veleități de adevărat ”conducător”. Gigi Chiru crede că, având majoritate în consiliu, Robert Șerban poate conduce orașul Eforie cum vrea el: „Cei care au majoritate aproape absolută sunt cei de la PNL. Dacă primarul nu vrea să își ia un ajutor, e fix alegerea lui. La Eforie primarul are majoritate în consiliul local și dacă inițiativa nu vine de la el, orice altceva e sortit eșecului. Primarul e inițiatorul proiectelor de hotărâre și el ar trebui să propună. Dacă el nu vrea să aibă un viceprimar, nici nu propune, nici nu se alege și nici nu solicită colegilor lui de partid să solicite. Ordinea de zi o face el cu secretarul și am fi ridicoli să încercăm să alegem un viceprimar, fără voia lui. Colegi de-ai lui vor să fie viceprimari, dar nu au voie.” a declarat acesta pentru Replica.

Ca sa faca treburile singur, Robert serban n-are nevoie de viceprimarGigi Chiru

Legea nu prevede sancțiuni

Legiuitorul nu s-a gândit la astfel de situații, așa că legea nu prevede sancțiuni, pentru lipsa viceprimarului. Orice proiecte pe care am vrea să le propunem sunt sortite eșecului. Noi îl susținem pe primar în tot ce face. Reușitele sau eșecurile acestui mandat îi aparțin lui. Nu poți face opoziție când ai un număr limitat de consilieri. Suntem neputincioși în momentul în care el are majoritate absolută.”, a încheiat Gigi Chiru.

În concluzie, Robert Șerban este „șefu” la Eforie, el făcând legea în acest oraș. Nu știm cât de mulțumiți sunt locuitorii de această dictatură... însă vom afla la următoarele alegeri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vrut sa spun ca fac un joint, nu legea.
1
1
Decat unul ca Chiparu sau teleVizor, mai bine fara. Viceprimar sau City Manager inutil. Mai bine fara ei. Experienta a demonstrat-o.
2
1
Nu ma interesează articolu doar lingăii și pupincuriștii lau susținut pe Primarul Robert Șerban dar eu care scriu ca eu una nu lam susținut și nici nu îl voi susține e o halalela nu merita și pina nu se va sckimba nimic în tara în instituțiile publice nu va fii nimic bine
4
2
Eu sunt noul primar,eu fac legea
3
1
Asta și în poza pare p***t,in realitate e vai steaua lui, asta ați votat asta aveți,clan de mafioți, serban, iftime locală, coteanu pol, coja , etc
6
1
Vorba romanului, Una e să inparti la unu și alta la doi, știe el ce știe de la Ali baba și cei 40 de H... I
4
1
Bai dar ce ne facem cu Locala ca parca nu mai exista. Asta care este acum daca il cauti nu este, te duce cu zaharelul ca se rezolva, dar am inteles ca e prin concediu acum, dupa concediu il caut cu ceva ca vad ca nu se poate altfel, asa am fost sfatuit
3
1
Atati sunt. 10 frustrati care vor sa ajunga sa readuca Eforia la vecini. Nu se mai poate! Robert Serban pe viata!
3
4
PAI ROBERT, OZGUN. E.T.C ----DE CE NU I DATI JOS FRATILOR? INSEAMNA CA VA CONVINE. DE CE I BARFITI? VA PLACE ASA INSEAMNA....NU I MAI VOTATI DE LOC...SE POATE? NUUUUU CA MAFIA E MARE SI CARACATITA A FACUT SI PUI. VAI DE EFORIA VOASTRA...SUDUL UN SAT UITA DE LUME....NUMAI AMARATI SUNT OAMENII ACOLO SI SUPARATI...DAR NU AU NICI O PUTERE... PREDOMINA MAFIOTII.....
5
2
cea mai tare gasca este formata dintr-un singur individ, adica spaga nu se imparte la 2.
6
0
Otilica cat produce pe zi?
6
0
Roby esti la un pas de puscarie. Nu uita Darie…
7
1
p***t tare esti mai gigi ! Vezi ca daca stii legea, consiliul local propune ! Dar ce lege sa stii tu, ca tu nu ai carte !
6
1
Serban are mai multi viceprimari, spagari TOTO, OZNUR, COJA, mai este putin va ajunge mai rau ca fostul primar, vin alegerile, acum nu poate oune vice decat pe doamna MINCEA care semneaza tot.
6
5
Eu am suferit cu asta dar eu votez cu el E cel mai bun
4
5
Afara cu drogatul ! Sa ne spuna de cate ori a lasat masina pe varianta din Eforie Nord, dupa ce a accidentat-o de drogat ce era ! Are pierderi de memorie din cauza drogurilor
11
3
Pai cum sa vrea primarul ,viceprimar...sa mai împartă spaga care vine de la autorizați (Munteanu)le la inspectori (ozgun)..politia locala?
11
2
iar drogatul asta?
10
0
In concluzie, un salariu mai putin. Nu irositi banul public pentru o functie fara sens! Buna decizie! Ce zici Jiji, cunosti vreun ex - vice sa isi merite banii?
8
6
De ce nu se pun microfoane in sala de audiențe, din cadrul Primăriei Eforie ? DNA nu vrea să audă amenințările primarului Robert Șerban ? Sau și la DNA este majoritate PNL- ista? Daca nu știe Bucureștiul, ii spunem noi: Eforiile sunt stat în stat. O să riște Bucureștiul, ca peste doi ani, sa ne spună că Eforia este un sat mafiot, și trebuie desființat, și reclădit de la zero. Și milițiile din Eforii - locală și nationala- sunt stat în stat. Miliția locală e mai mult în statul lui Robert Șerban. Chiar asta nu intra la pârnaie???
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468