REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cambela a eliberat trotuarul din zona Abator... după un an! Video

Cambela a eliberat trotuarul din zona Abator... după un an! Video

Cristina BĂRBUCEANU 23 noiembrie 2022 | 00:00 3194

În zona Abator, o construcție grandioasă ia ochii tuturor, mai ales fiindcă balcoanele ei sunt așezate deasupra trotuarului. Autorizația de construcție a blocului lui Cambela Tănase, căci despre el este vorba, a fost, cel mai probabil, obținută cu multe semne de întrebare. Locuitorii și oamenii din zonă s-au plâns de faptul că această clădire le-a răpit liniștea, dar și accesul mașinilor de intervenție care trebuie să îi ajute pe oameni, și din acest motiv, au mers cu Cambela în instanță. Aceasta din urmă a sistat lucrările blocului. Lucrările s-au oprit, dar balcoanele au rămas tot deasupra trotuarului, iar schelele tot sprijinite în trotuar o bună perioadă. De curând, aceste schele au fost îndepărtate de pe trotuar. Vedem pentru cât timp!

Schelele s-au dus, blocul a rămas

La blocul lui Bela Tănase din zona Abator, construcția a înghețat, dat fiind faptul că lucrările au fost suspendate de către Curtea de Apel, după ce locuitorii de pe Al. Lăpușneanu și de la Abator au mers cu Cambela în instanță, invocând faptul că această construcție este ilegală.

Oamenii s-au plâns de-a lungul timpului de zgomotul infernal provocat de construcția clădirii, de faptul că Ambulanța și Pompierii au trebuit să găsească o altă cale de acces, pentru că blocul a blocat accesul mașinilor de intervenție, dar și că balcoanele clădirii se află deasupra trotuarului, iar schelele erau așezate fix pe trotuar.

Ei bine, la momentul actual, lucrările la acest bloc sunt, evident, sistate încă, dar ceva a dispărut din peisaj, și anume: schelele de pe trotuar. O fi acesta drumul spre dreptatea oamenilor care locuiesc în zonă?

O firmă cu încasări mari, care crede că încălcarea legii e permisă pentru oamenii cu bani

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro.

Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu, și nu numai. În 2021 , Cambela Prod a avut cifra de afaceri de 832.032.260 lei, profit de  45.654.213 lei și datorii de  252.153.585 lei.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i iau copiii in p**a lu Bela...pe fisa aia swugatoare
0
0
Și stâlpul de susținere cabluri iluminat, desființat, va fi re-montat? , că balcoanele se intersectează cu traseul de cabluri. Cine i-o fi dat avizul pentru construire, ar fi cazul să fie anchetat. Nu la noi, pe Lună sedă o asemenea aprobare de construcție !
4
0
Fagadau este vinovat dar nici Chitac nu face mare lucru,aici unde sunt eu lucrurile sunt clare,daca un constructor ar face asa ceva nici nu se ajungea in instanta pentru ca primaria are si ea jurist si ii trimitea adresa sa elibereze trotuarul de schele in 10 zile daca nu o facea atunci trimetea primaria o firma si eliberau aia spatiul public"trotuarul in cazul asta"de schele iar cel care a construit primea factura cu pretul eliberari spatiului public plus amenda pt.ca a construit pe trotuar,dasta nici nu se gandeste cineva sa faca asa ceva aici pentru ca stie ca o aprobare data de primar pentru ceva ce incalca legea nu este valabila dar in Constanta tocmai cei care ar trebui sa vegheze la ordinea din oras dau aprobari contra legi,intrebarea este dece?,raspuns pentru ca nu sunt legi care sa ii apere pe oameni de infractori,chiar in cazul descoperiri unei ilegalitati ei nu primesc decat o amenda,dasta au adus fosti primari Constanta in stadiul asta pentru ca in Romania nu este lege sau este dar cu portite pe sub care se strecoara javrele cu ajutorul judecatorilor.
7
0
Nu a observat nimeni cum stau cablurile de la stalp,;)))
6
0
Raspuns, pe spaga !
10
1
Fagadau este cel care e emis tot felul de autorizatii ilegale la toti smecherii din Cta. Nemernicul acela a dat autorizatii cu ochii inchisi, netinand cont de cetatenii orasului. E multa coruptie aici.
15
1
Donchi pufleni funie !
6
1
Donchi pufleni de la baron service e bagat rau de tot in boargii ! Omu vrea sa si dea temelie ! In 2013 la u gasit cu funia in beci in ultimul moment , omu nu sa dat pe leagan cand era mic , si isi facea leagan in beci cu franghiile ! Acum cu siguranta scapare numai are , de refinantat la alta banca cu siguranta nu va mai refinanta , iar camatarii isi asteapta si ei banii !
4
2
Pentru mine e o nebuloasa cum autoritățile dau astfel de autorizații, cu balcoane ieșite pe trotuare, cu schele pe domeniul public, iar eu un biet cetățean de rând a trebuit să stau 16 luni pentru o amărâtă de autorizație, pentru un acaret în propria curte
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272