REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CANALIZARE și STRĂZI ASFALTATE în zona de litoral a Năvodariului

CANALIZARE și STRĂZI ASFALTATE în zona de litoral a Năvodariului

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:53 728

Joi, 11 aprilie a.c., la Primăria Năvodari a avut o ședință de lucru între reprezentanții administrației publice locale, ai furnizorilor de utilități (E-Distribuție Dobrogea SA, SC RAJA SA, SC Distrigaz Sud Retele, SC RCS&RDS SA, 07Internet) precum și reprezentanți ai proiectantului și executantului lucrării, în cadrul proiectului „Reabilitare străzi și echipare tehnico edilitară în zona stațiunii Năvodari, județul Constanța”, investiție finanțată din fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Proiectul a fost aprobat spre finanțare de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Prin acest proiect se va realiza rețea de canalizare pluvială, dar și asfaltarea străzilor din zona de litoral a orașului Năvodari: Strada D25; Strada D5, Prelungirea D12;Strada D27; Strada D26; Prelungirea D24; Prelungirea D19; Strada B1; Strada B5;Strada Hanului; Prelungirea D17; Prelungirea D14; Prelungirea D10; Aleea D30; Aleea D29; Aleea D28; Strada B1; Strada Salvamarilor; Prelungirea D20, Prelungirea D18; Prelungirea D13; Strada Promenada. Întâlnirea a avut ca scop stabilirea situației rețelelor existente sau care urmează să fie realizate în zona studiată”, a arătat primarul Florin Chelaru.

Totodată, toți agenții economici interesați de aspecte legate de realizarea utilităților din zona menționată, sunt invitați să participe la discuții ce vor avea loc miercuri, 17 aprilie a.c., ora 11,00, la Centrul de Afaceri Năvodari (Bdul Mamaia Nord, nr.6).

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am cumparat apartament in localitatea Navodari, zona Promenada ... La cat de frumos este dezvoltat tot ansamblul ar fi pacat sa nu se finalizeze asfaltarea cat mai repede ...
1
0
Cred ca statiunea Navodari" in momentul de fata ar trebui sa aiba prioritate la infrastructura, toti acei locatari cumparatori de imobile vor plati impozite si taxe catre primarie , sau creat locuri de munca ptr multa lume si se vor crea. Nu contest ca nu trebuiesc facute multe lucruri si in oras ..dar cu putina rabdare, cred ca Navodari va fi pe drumul cel bun si intradevar se va bate cu Mamaia.Nu ne intereseaza politicul..vrem o statiune ca afara si cred ca noi navodareni,dobrogeni,romani putem face acest lucru.
0
0
Muie Chelaru
1
0
vin alegerile
0
0
Canalizare
0
0
Bravo Chelaru ! Calm dar sigur! Lucrurile se vad, bravo pentru pod, bravo pentru drum catre Lumina ! Bai comentatori de.doi.lei pusi de.Pnl sau Pmp vreau sa va.intreb -voua va place sa mergeti la plaja prin praf ? Omul asfalteaza toate.drumurile catre.plaja -despre asta e vba, face drumurile.din statiune si strada paralela cu Promenada. Bravo primare -esti pe drumul cel bun !!! Merita si zona aia sa aiba strazi ca lumea, sa avem pe unde sa mergem la plaja!
1
2
ATI FOST VOTAT DE NAVODARENI NU DE CATRE CEI CU HOTELURI PE LITORAL !!! CANALIZARE PE RECOLTEI SI PE CELELALTE STRAZI UNDE LOCUIESC NAVODARENI IN CE DECENIU O SA BAGATI ???
4
0
Probabil iese ceva de aici sau sunt persoane,,importante" carora trebuie sa li asfalteze atrazile!Drumul spre Petromidia nu-l vezi,primare?
5
1
F frumos!Dar Viilor si Campului pe xand finalizarea?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218