REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Candidaţii AUR, lansaţi la Târgovişte; Simion a vorbit şi de posibila sa candidatură la prezidenţiale

Candidaţii AUR, lansaţi la Târgovişte; Simion a vorbit şi de posibila sa candidatură la prezidenţiale

Victor ROTARU 9 aprilie 2024 | 00:00 148

AUR şi-a lansat la Târgovişte, candidaţii pentru alegerile europarlamentare şi locale.

Candidatii AUR, lansati la Targoviste; Simion a vorbit si de posibila sa candidatura la prezidentialeGeorge Simion

"Nu e o campanie electorală, e o campanie de eliberare naţională cum nu s-a mai văzut pe aceste meleaguri. Care e scopul nostru? Eliberarea ţării din mâna boierilor care au uitat cine stăpâneşte cu adevărat România. De aici, din cetatea românităţii, din locul unde Vlad Ţepeş a îndrăznit să creadă în victoria neamului nostru, vom trimite un semnal întregii Europe (...) că speranţa încă nu a murit", a afirmat preşedintele AUR, George Simion.

El a reiterat că, prin comasarea alegerilor, "o lovitură de stat anticonstituţională este în plină desfăşurare".

"O lovitură de stat anticonstituţională este în plină desfăşurare, calcă în picioare legile electorale, calcă în picioare Constituţia, faptul că primarii se aleg într-un tur, nu în două tururi, aşa cum propune AUR, aşa cum e normal, constituţional, firesc. Sunteţi voi prea mulţi aici, poporul român, poporul de aur şi sunteţi dornici să vă luptaţi în alegerile locale, dar, în condiţiile astea, normal ar fi fost nici să nu participăm la acest simulacru organizat pe 9 iunie, dacă ei ne iau toate şansele de câştig. Actualii primari şi preşedinţi de Consilii judeţene nu sunt altceva decât vechii boieri de odinioară. Ţepeş i-a tăiat. Şi noi ar mai trebui să mai 'tăiem' din ei, din 3.300 cât sunt în prezent, 1.141 de primari, cum este scris în programul de guvernare AUR", a susţinut Simion.

Pe scena de la ruinele Curţii Domneşti din Târgovişte au fost prezentaţi candidaţii AUR la europarlamentare, dar şi candidaţii la Consiliile judeţene şi Primăriile principalelor oraşe din ţară.

"Deschidem lista (pentru europarlamentare - n.r.) cu Cristian Terheş, cu Claudiu Târziu, cu Gheorghe Piperea, cu oameni care au făcut ceva, oameni care sunt apărători ai patriei române în 2024, oameni care vor lupta pentru ţara noastră. Partidul comasat este tot partidul unic, doar că fără Ceauşescu. L-au omorât pe Ceauşescu aici, la Târgovişte, că nu îi lăsa să fure. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost'pământ", a spus George Simion.

Liderul AUR s-a referit şi la o posibilă candidatură a sa la alegerile prezidenţiale.

"Prietenii mei, oameni suveranişti, oameni în care am încredere, îmi dau sfaturi, cât pot ei de bune. Şi mi-au dat un sfat în ultima săptămână, dar sfatul ăsta o să ducă la schimbarea conducerii partidului şi la schimbarea preşedintelui AUR. Vor să îmi anunţ candidatura la alegerile prezidenţiale. Am 37 de ani, o să vină vremea şi pentru anunţarea candidaturii AUR la prezidenţiale, după marea bătălie pe care o purtăm alături de domnitorii noştri şi de toţi eroii neamului românesc pe 9 iunie. Asta este decizia mea", a transmis Simion, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nespalatule, ți s au urcat gargaunii la cap? Ți a promis cumva Putin ca te va susține, președinte, vai de tine amărâtul. NIMIC, ZERO BARAT, POATE ȘI DROGAT DE VISEZI CAI VERZI PE PERETI, stai liniștit, din neant și venit, în neant vei ajunge. Poți co sulta Dex ul dacă nu înțelegi termenii
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272