REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cântăreaţa rusă Alla Pugaciova, care a criticat războiul din Ucraina, a anunţat că se află în Israel

Cântăreaţa rusă Alla Pugaciova, care a criticat războiul din Ucraina, a anunţat că se află în Israel

A.F. 12 octombrie 2022 | 00:00 551

Cântăreaţa rusă Alla Pugaciova, considerată "regina muzicii pop sovietice", a anunţat luni că se află în Israel, la trei săptămâni după ce a denunţat războiul declanşat de preşedintele Vladimir Putin în Ucraina şi după ce a spus că acesta transformă Rusia într-un paria la nivel mondial, informează Reuters.

"Mulţumesc armatei mele de mai multe milioane de fani pentru dragostea lor şi sprijinul lor, pentru capacitatea de a distinge adevărul de minciuni", a scris pe Instagram cântăreaţa Alla Pugaciova, în vârstă de 73 de ani, o legendă a muzicii pop sovietice şi post-sovietice şi care este, probabil, cea mai cunoscută femeie din Rusia, citează Agerpres.

"Din Ţara Sfântă, mă rog pentru voi şi pentru pace. Sunt fericită!", a adăugat ea.

Alla Pugaciova este cunoscută de mai multe generaţii de ruşi pentru o serie de cântece de mare succes, precum "Milioane de Trandafiri Roşii" din 1982, şi pentru rolul jucat în filmul din 1978 "Femeia care cântă".

Luna trecută, Alla Pugaciova a spus că războiul din Ucraina ucide soldaţi ruşi în scopuri iluzorii şi reprezintă o povară pentru oamenii de rând. De asemenea, ea a cerut atunci să fie trecută pe lista "agenţilor străini" după ce soţul său, actorul şi prezentatorul de televiziune Maxim Galkin, în vârstă de 46 de ani, a fost inclus pe acea listă în data de 16 septembrie.

Alla Pugaciova şi Maxim Galkin au plecat în Israel în martie, la o lună de la invazia rusă din Ucraina, însă artista s-a întors în luna august în Rusia împreună cu copiii săi.

Artista a fost premiată în trecut atât de preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi de predecesorul său, Boris Elţîn. Atunci când Mihail Gorbaciov a murit în luna august, Alla Pugaciova l-a lăudat pe ultimul lider sovietic pentru că a permis libertatea şi a respins violenţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
langa asasinul putin precis kader de la 9
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272