REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
15.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

CARANTINĂ în România timp de 14 zile, pentru persoane din 12 localități italiene

CARANTINĂ în România timp de 14 zile, pentru persoane din 12 localități italiene

Replica API 24 februarie 2020 | 12:03 423

Decizia oficială s-a transmis la granițe

Decizia oficială s-a transmis la granițe

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Horaţiu Moldovan, a declarat duminică seară la Antena 3 că persoanele care vin din localităţile din Italia aflate în carantină vor intra automat în carantină în spaţii special amenajate, timp de două săptămâni, în România. Localităţile respective sunt: Maleo, Terranova dei Passerini, Codogno, San Fiorano, Somaglia, Fombio, Casalpusterlengo, Castiglione d'Adda, Betonico şi Castelgerundo. "Această listă a fost agreată de conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului de Interne şi va fi difuzată la punctele de frontieră", a spus Moldovan. El a spus că cei care vin din Lombardia şi Veneto vor fi izolaţi la domiciliu.

De asemenea, Raed Arafat, întrebat tot la Antena 3, care crede că e probabilitatea să nu avem coronavirus în România, a răspuns: "Trebuie să fim foarte sinceri, probabilitatea este foarte scăzută. Adică nu putem să spunem că nu va fi. Eu cred că încet, încet, în toate ţările din Uniunea Europeană vor apărea cazuri, nu numai în România, adică este vorba de timp când o să apără într-o ţară şi când apare într-alta”, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa stea acolo!!!!acum e buna romania???
2
3
fir-ati ai dracu de saracii! sa ii primeasca sasul psihopat la el la Cotroceni!
2
2
repede repede toata lumea in biserici vindeti tot si dati mi sa mi iau un Porsche nou ca Mercedesul l am vandut lui Spagoveanu la Constanta e mana mea dreapta. Toata lumea sub clopotul mare de la catedrala de 500 de mii de euroi si scapati saraci si sanatosi
7
0
Diaspora se intoarce acasa ca a iesit Iohannis presedinte, are guvernu' lui, tara prospera, asta este adevarul, nu coronavirusu'.
7
4
Pai si harapul asta de arafat de unde stie el ca cine intra in Romania este sau nu este din localitatile alea de mai sus???? Ca doar nu e prost ala care intra sa declare singur ca vine de acolo.
6
0
Diaspora,ne-au hotarat soarta cand au votat,acum ne hotarasc si viata! Afara cu ei,vin aici ca in Romania fac ce vor,acolo trebuiau sa stea inchisi in case!
8
5
Ba,intoarceti-i din drum.Sa se care in italia,de unde au venit.Austri le da reject si noi primim toate gioarsele in tara.Nu v-a invitat nimeni,cum v-ati carat,asa sa ramineti.Nu dati un ban la asigurari si gata,moca in Romania,pe banii mei,voi si asistatii trintori.
7
2
Romania e pregatita Avem 20.000 de biserici
13
4
Spitalul Judetean Constanta este pregatit sa preia pacientii infectati cu coronavirus, apelati cu incredere!
2
5
Hai sa le auzim acum pe tutele alea care erau impotriva vaccinarii. Cred ca sunt primele la coada la medicamente masti manusi. Si cand s o descoperi vaccinul n o sa ai loc de ele. O sa si faca cate doua in fiecare zi timp de o luna.
7
1
Internetul este plin de informatii. Carantina trebuie cel putin 27 de zile!!
4
0
Este usor sa stai si sa-i judeci pe altii.Nimeni nu a plecat de drag, au mers ca sa realizeze ceva.Nimanui nu-i este usor, indiferent daca esti calificat sau nu.Instinctul de conservare isi va spune cuvantul.Acum, pana se descopera un vaccin, totul tine de autoprotectie. Adica, multa apa si sapun, plus o masca si manusi, daca situatia se agraveaza.Poate nenorocirea asta va domolii creierele i fiebantate care viseaza numai rachete si bombe nucleare.
5
4
cand te doare ceva , unde apelezi ? acasa la familie . zonele din italia prezentate in articol sunt sarace , au plecat de la tara si tot in saracie la tara au ajuns . din pacate asta e adevarul . bolile fara tratament apar in zonele sarace .............vezi pe net cum arata cele 12 localitati italiene ...
5
0
Normal, reactia fiecaruia, e de a ne proteja. Acum ei, diaspora, ce sa faca, unde sa se duca, daca nu acasa? Acum, fiecare cu pacatele lui. Cum ti-o infing norocul. Dar ei, diaspora, ar trebuii sa fie constientii, ca daca vin acasa, ii contamineaza si pe cei dragi. Dar, spiritul de conservare este mai mare. Fiecare cu soarta lui.
4
0
si p-aia ce vin din Italia cu masinile, cum ii opriti?
7
2
Pai , ce cauta astia inapoi in ROMANIA despre care ei strambau din nas si declarau peste tot ca " Io nu ma mai intorc in tara aia corupta si jegoasa ! " De ce nu ati ramas mai smecherilor cu salarii de 1500 Europe luna la ... Milano ? Aaaa ... v-a intrat pwla in cur cu coronavirusul , vreti la romanica la tara , cu wc in fundul curtii .... aaaa este mai sigur la noi ?!??! Dar , asigurari sociale pe sanatate ati platit in Romania ?!?! V-ati abandonat copiii pe la mata mare la Vascautii din Deal si de la Firenze postati in mari liberali si atotcunascatori ! Tot tarani ati ramas !
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389