REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Cardi B își prezintă fundulețul proaspăt tatuat. Cum și-a șocat vedeta fanii

Cardi B își prezintă fundulețul proaspăt tatuat. Cum și-a șocat vedeta fanii

Replica API 17 iunie 2020 | 00:00 2904

Cardi B le-a arătat fanilor noile sale tatuaje pe care și le-a făcut în decurs de șapte zile. Artista și-a recondiționat un tatuaj mai vechi, iar acest proces a costat-o multă durere și a durat șapte zile.

Cardi B

Foto Instagram

Cardi B și-a șocat din nou fanii de pe rețelele de socializare, după ce a publicat mai mutle fotografii cu un tatuaj imes de pe fund, tatuaj la care artiștii au lucrat timp de șapte zile.

Foto Instagram

Vedeta a explicat cât de dureros a fost procesul prin care și-a retușat tot tatuajul vechi de 10 ani, adăgând un fluture care a captat atenția tuturor. Deșigur, culorile sunt mult mai spectaculoase, iar durerea pe care a suportat-o ea a meritat. Artista care este admirată de peste 68 de milioane de persoane pe rețelele de socializare, le-a arătat fanilor mare schimbare.

Totodată, în cadrul mesajului publicat pe Instagram a precizat cât de puternică a fost durerea pe care a simțit-o de-a lungul acestui proces.

„După 10 ani i-am oferit tatuajului cu păun un retuș pe măsură. Întreaga săptămână am îndurat ore și ore de chin sub ac”, a scris vedeta, potrivit click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu asa desene nu iti mai dai seama unde sunt elementele naturale de baza ale femeii.
0
0
Acesta e semnul ca specia umana se autodistruge. Cand astfel de reduse mintal devin modele pt tineri, cand presa ordinara le promoveaza, e clar ca f curand vom dispare. S-a ajuns la oligofrenism, la nebunie. Sa ne aratam kururile, tzatele caci am ajuns la nivelul de gorile. Bravo media. Ai spalat creierul la un glob intreg. Sa ne aratam toti kurul, vrei?
0
0
Asta e MICUTzA CEKURAI.Peste 420 mii iau admirat KURUL PYKTAT! Mai este vreo indoiala k oamenii se prostesc in ritm GOPANT?!?!!???
1
0
Hai nea GIGI sa na tatuam zi noi KOOORUL k vezi bine k asa e moda acum.KUR PICTAT MINTE YOK
3
0
ce sa faca maimuta tiganca tatuata,si.a vopsit koorul!atita o duce mintea!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272