REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cât a ajuns să coste un șezlong în stațiunea Mamaia?!

Cât a ajuns să coste un șezlong în stațiunea Mamaia?!

Andreea VREJOIU 5 iulie 2023 | 00:00 12469

Sezonul estival este în toi, ceea ce înseamnă că litoralul românesc este tot mai căutat de turiști. Ca în ultimii ani, stațiunea Mamaia rămâne, de departe, campioană în ceea ce privește prețurile uriașe la hoteluri, restaurante, șezlonguri și chiar parcare, motiv pentru care tot mai mulți turiști preferă să aleagă stațiunile din sudul litoralului. Spre exemplu, în funcție de zona din Mamaia în care te afli, prețurile pornesc de la 20 de lei, în ultimele 3 rânduri, și pot ajunge să depășească suma de 80 de lei. În ceea ce privește baldachinul, acesta pornește de la 60 de lei și poate depăși cu ușurință suma de 100 de lei. În zona de nord a litoralului, Mamaia Nord și Năvodari, operatorii de plaje oferă un șezlong cu 30 de lei, la care adaugă și o băutură din partea casei.

Cat a ajuns sa coste un sezlong in statiunea Mamaia?!

Mamaia rămâne, în continuare, cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc. Prețurile uriașe la hoteluri, restaurante, șezlonguri și chiar parcare au făcut ca în stațiune să bată vântul. Asta se întâmpla în cursul zilei de marți, 4 iulie a.c..

Cat a ajuns sa coste un sezlong in statiunea Mamaia?!

Prețul mediu pentru un șezlong în Mamaia este de 50 de lei pe zi, în timp ce un baldachin poate ajunge să coste chiar și 100 de lei. Spre exemplu, pa plaja Hotelului Sara, în zona Castelului Reginei Maria, un șezlong cu măsuță și umbrelă avea prețul de 40 de lei, un pat cu măsuță și umbrelă era 60 de lei, iar un șezlong, fără umbrelă, în ultimele 3 rânduri, era 20 de lei.

Cat a ajuns sa coste un sezlong in statiunea Mamaia?!

În Mamaia Nord, spre exemplu, prețurile sunt mult mai mici. Administratorul unei plaje oferă un șezlong la prețul de 30 de lei, la care oferă și o limonadă din partea casei. Această practică e tot mai întâlnită în zona de nord a litoralului. Tot în această zonă, mai exact pe plaja Zanzibar, șezlongul era la prețul de 50 de lei, dar și aici primeai, la alegere, o bere, o apă sau o limonadă.

Cat a ajuns sa coste un sezlong in statiunea Mamaia?!

Pe plaja Laya, tot în Mamaia Nord, prețul unui șezlong era de 25 de lei, de luni până joi, iar în weekend ajungea la 30 de lei, iar prețul unui pat era de 50 de lei în timpul săptămânii, iar în weekend ajungea la 60 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o cunoștință care lucrează la o firma de vinde șezlonguri. În afară de faptul că o stivă poate să ajungă la prețul unui șezlong închiriat doar pe o zi, îmi spunea că la final de vară, oamenii le returnează, justificând că nu e ce și-au dorit.
0
0
Da’ placințilii cu praz pe plaja cât e???
4
0
Numai pr-ostovanii dau bani la megedoni pentru sezlong. Cine stie sa faca plaja face direct pe nisip cum zice doctorul
10
1
Presa noastră cea vitează, este câinele de pază, care latră : Contra cost!
2
4
oftica mare pe makkedonime ca se pishe turistii pe afacerile lor . Am fost la greci si am platit pt o masa cu de toate 45 euro pt 4 persoane si nu am facut foame si nici sete .baclavalele gratis din parte casei de la fina au fost ok draga gione
9
1
E nașpa și f scump in Mamaia!
10
0
Presa noastră cea vitează, este câinele de pază, care latră : Contra cost!
3
3
Cu prosopul sau cearceaful nu te mai lasa pentru ca este plaja lui.El multumeste toate autoritatile incat considera ca-i plaja lui ma-sa.
13
0
prosopul e cel mai bun va spun eu
12
2
eu pun prosopul langa sezlong, daca vine vreunul sa comenteze, sun la protectia consumatorului si la politie, pleaca imediat de langa mine si nu comenteaza, asa trebuie procedat.
14
1
Nu mai spuneti Mamaia nord, derutati lumea, e vorba de plaja de la Navodari unde intradevar te simti bine, nu stai pe pietris si printre balariile din Mamaia
9
0
Pana la urma daca vrei sa te simti pe plaja ca in casa,de ce sa nu stai pe sezlong? Poate si o paturica,ceva,daca stai noaptea sa privesti stelele. Cu sa-ti pui funduletul delicat pe cearceaf sau si mai si,pe nisip? Suntem delicati,pretiosi asadar,ne costa ,ca doar cum sa trimiti poze pe telefon asa,plin de nisip? Dati bani multi,fratilor ! Si cat mai multa spaga horecilor,ca doar nu sunt fraieri patronii sa le dea salarii decente angajatilor,cat timp se ofera clientii sa suporte si asta. Ce misto capitalism avem noi !
10
1
Dacă nu vă convine merge-ți la bulgari să vedeți acolo prețuri
1
12
foarte frumos la Alezzi, mergeti, miroase a canalizari desfundate si e plin de musculite de la nisipul umed si imbibat cu deversarile ilegale din zona. plus cocalari si pitipoance. plus bubuie muzica de pleci cu durere de cap de la plaja. merita toti banii....
22
0
Poate spuneti si celor de la ZumBeach, care cer 40 de lei pe niste scanduri de acum 10 ani si saltele patate.
21
1
Lacomilor.. sa dati faliment.. tocmai m-am intors din Grecia.. 1 sezlong este pe o plaja cu un peisaj cu adevarat magnific undeva la 4-5 € iar unii dintre operatori nu te taxeaza pt acel sezlong dar te obliga cumva sa-ti cumperi un suc, bere, o apa, tot 4-5 €.. meritati sa se pishe oamenii pe voi si sa ocoleasca litoralul romanesc. Eu, care locuiesc in Constanta, imi voi face vacanta ori de cate ori imi voi permite, mai degraba in Bg, Turcia sau Grecia si ma cack in plajele machedonilor
34
7
Raman la prosop
30
2
Stam pe cearsaf. E sezon estival.
34
0
Preturi corecte! E sezon estival!
5
30

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272