REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Cati Hristu și-a adus aminte că e primar la Cogealac și... se face că muncește!

Cati Hristu și-a adus aminte că e primar la Cogealac și... se face că muncește!

Andreea VREJOIU 6 iunie 2023 | 00:00 4387

Cati Hristu, primarul din comuna Cogealac, s-a pus pe treabă! Nu, nu este o glumă. După mai mulți ani în care locuitorii s-au plâns se starea precară și „calitatea drumurilor” din comună, primarul a zis să ia taurul de coarne, că tot vin alegerile și suntem siguri că mai râvnește un mandat!

Cati Hristu si-a adus aminte ca e primar la Cogealac si... se face ca munceste! Cati Hristu

Bombardate cu gropi. Cam așa se prezintă situația drumurilor din comuna Cogealac, comună condusă de Cati Hristu. Locuitorii spun că orice drum cu mașina este o adevărată provocare, la capătul căreia e mare lucru dacă nu trebuie să se ducă la un service auto. Ei bine, aceste probleme vor fi rezolvate de autoritatea locală. Recent, Primăria comunei Cogealac a atribuit un contract, în valoare de 200.000 de lei, respectiv 40.590,18 euro pentru modernizarea străzilor, prin pavarea accesurilor, amenajarea spațiilor verzi, montare de coloane și a mobilierului urban în zona central mediană.

Cati Hristu si-a adus aminte ca e primar la Cogealac si... se face ca munceste!

O firmă din Năvodari a reușit să câștige contractul pentru modernizarea străzilor din Cogealac. De asemenea, autoritatea locală are în implementare un alt proiect, proiect ce a ajuns și pe masa inspectorilor din cadrul Autorității de Mediu din Constanța, ce vizează reparațiile drumurilor comunale din sat Cogealac-DC 77 și  sat Gura Dobrogei–DC 81.

Cati Hristu si-a adus aminte ca e primar la Cogealac si... se face ca munceste!

Cati Hristu, primul care a stins lumina în Primăria Cogealac!

În actualul mandat, Cati Hristu a ajuns de nenumărate ori în atenția opiniei publice, pentru acțiunile mai mult sau mai puțin pe placul cetățenilor. Plecând de la slujba oficiată în localitate, pentru alungarea coronavirusului, (asta se întâmpla prin noiembrie 2020), sau vizitele, în timpul programului de muncă, în cafeneaua de la Vivo, și ajungând până la asfaltarea urbei, în funcție de preferințe și de cât cotizează fiecare.

A fost la un pas să bage primăria în faliment, după ce nu a plătit datoriile la Enel Dobrogea. Compania a și oprit alimentarea cu energie electrică a instituției, pentru neplata facturilor. Pe 24 martie, instituția nu a funcționat, tocmai din acest motiv. Informația ne-a fost confirmată de surse din cadrul Enel, care ne-au precizat că Enel a oprit alimentarea energiei electrice la primărie pentru neplata facturii. După ce s-a văzut fără lumină, Cati Hristu s-a scotocit prin buzunare și a achitat obligațiile contractuale.

Cati Hristu si-a adus aminte ca e primar la Cogealac si... se face ca munceste!

Dezastru ecologic la intrare în comuna Cogealac

Câmpul de la intrare din comuna Cogealac, dinspre Râmnicul de Jos, a fost ocupat o bună perioadă cu deșeuri. Mii de PET-uri, resturi de scutece, resturi alimentare, dar și alte gunoaie amestecate cu lemne, au acaparat câmpul.

Problema deșeurilor din comuna Cogealac, din județul Constanța a devenit obiect de cercetare penală, ca urmare a refuzului primăriei unității administrativ-teritoriale de a se implica în rezolvarea situației create de depozitul de deșeuri ilegal, de la marginea localității, transmiteau reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu. În 2021, Primăria Cogealac a fost amendată cu 85.000 de lei pentru depozitarea neconformă a deșeurilor. Totodată, Serviciul Local de Salubrizare al Comunei Cogealac a fost sancționat cu amendă de 50.000 lei pentru nerespectarea condițiilor din autorizația de mediu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gigi Raftu următorul primar al Cogealacului
0
0
Forta GIGI ALEXA , Votam PRIMAR !GIGI ALEXA
1
0
Votez Hristu, cel mai bun primar , nu ma derajeaza , nu îl deranjez , ultima oara l-am văzut acum 1 an !
3
2
Gigi Alexa primar din nou , votam GIGI Alexa the best PRIMAR Forta GIGI !!!!!
4
1
La Tariverde nu este asfaltata ultima strada, cum te duci din Cogealac-tariverde-nuntasi, gazele de ce nu le baga la Tariverde?, Că sunt 3 km intre Tariverde și Cogealac, serviciu de salubrizare ?, Nu am văzut sa treacă prin Tariverde, oamenii arunca deșeurile pe camp!!!
2
3
Cati Hristu este primarul cel mai bun pentru comuna Cogealac. Pe cine sa alegem ? Pe zgarcitul de Gigi Alexa zis Macavei frizeru, pe increzutul de Sorin Sapte zis Paka sau pe foame-n glanda de Cornelia Pindichi zisa doctora ? Cati este omul potrivit pentru nivelul comunei noastre. Vorbeste pe intelesul nostru si este painea lui Dumnezeu. Cati Hristu primar si in 2024. Cogealacu-i ca o floare cat Cati este la butoane
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510